ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 βασικά πινέλα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου


Ελένη Τσούτση

17 Φεβρουαρίου 2023

5 βασικά πινέλα που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου
Instagram/@patidubroff
Εσύ ποια πινέλα χρησιμοποιείς για τα καθημερινά σου makeup looks;

Κεφάλαιο:πινέλα μακιγιάζ. Είναι τόσα πολλά που πάντα μπερδευόμαστε ποια πρέπει να έχουμε στο νεσεσέρ μας και ποια είναι «αχρείαστα». Μπορεί οι επαγγελματίες να έχουν μια τεράστια ποικιλία και να χρησιμοποιούν διαφορετικό, για την παραμικρή λεπτομέρεια στο makeup αλλά εμείς δεν αξίζει να επενδύσουμε σε τόσο εξειδικευμένα πινέλα καθώς στο τέλος δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Σήμερα λοιπόν θα σας κάνουμε μια λίστα με τα 5 βασικά πινέλα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας. Σταδιακά φυσικά μπορείτε να προσθέσετε όσα θα σας βοηθήσουν να εφαρμόσετε νέες τεχνικές.

Powder/Blush Brush

Είναι το κλασσικό, φουντωτό πινέλο με το οποίο μπορείτε να προσθέσετε ρουζ στα μήλα, αλλά και πούδρα σε όλο το πρόσωπο, ή σε συγκεκριμένα σημεία όπως το Τ που παρουσιάζει έντονη λιπαρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πινέλο για foundation, αλλά πρέπει να πλυθεί σχολαστικά στη συνέχεια και να στεγνώσει φυσικά για την εφαρμογή ρουζ ή πούδρας.

Jenny.Gr

Concealer Brush

Είναι ιδανικό για να εφαρμόσεις με ακρίβεια το concealer , ακόμη και σε σημεία που θα δυσκολευόσουν με τα χέρια όπως η εσωτερική κόγχη των ματιών σου.

Jenny.Gr

Dome Shadow Brush

Αν πρέπει να έχετε ένα πινέλο ματιών, τότε επιλέξτε το συγκεκριμένο. Είναι αυτό που σας βοηθάει να απλώσετε τη σκιά στο κινητό σας βλέφαρο.

Jenny.Gr

Eyeliner Brush

Το συγκεκριμένο πινέλο δεν πρέπει να λείπει από όλες εκείνες που αγαπούν το eyeliner, από τις γυναίκες αγοράζουν τα μικρά βαζάκια που περιέχουν eyeliner ή από εκείνες που δε βολεύονται με αυτό που υπάρχει στο προϊόν. Είναι τόσο εύχρηστο που δύσκολα θα ξεφύγετε από τη σωστή γραμμή.

Jenny.Gr

Eyebrow Brush

Δεδομένου ότι κάθε γυναίκα προσέχει και περιποιείται τα φρύδια της, το συγκεκριμένο πινέλο είναι απαραίτητο για να τα χτενίζετε και να τους δίνετε το επιθυμητό σχήμα. Επιπλέον μετά την εφαρμογή σκιάς ή μολυβιού, μπορείτε να σβήσετε το περιττό προϊόν και να έχετε πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Jenny.Gr