ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το eyeliner αποκτά τη λάμψη που πρέπει - Aυτό είναι το hot trend στο μακιγιάζ της άνοιξης


Ελένη Τσούτση

21 Φεβρουαρίου 2023

Το eyeliner αποκτά τη λάμψη που πρέπει - Aυτό είναι το hot trend στο μακιγιάζ της άνοιξης
Splash Ideal Images
Πρόκειται για το floating-crystal eyeliner που θα λέγαμε ότι είναι εμπνευσμένο από τα υπέροχα μακιγιάζ της σειράς Euphoria

Είναι η ανοιξιάτικη διάθεση που μας έχει επηρεάσει; Είναι ο καιρός που μας κάνει πιο αισιόδοξες; Μπορεί και ο συνδυασμός αυτός να είναι το κλειδί για να τολμήσουμε πράγματα που ίσως δεν θα κάναμε ποτέ. Εμείς θα εστιάσουμε σε ένα makeup trend που θα μας απασχολήσει πολύ την άνοιξη. Πρόκειται για το floating-crystal eyeliner που θα λέγαμε ότι είναι εμπνευσμένη από τα υπέροχα μακιγιάζ της σειράς «Euphoria», που άφησαν το στίγμα τους ανεξίτηλο.

Από το κόκκινο χαλί μέχρι την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το eyeliner με μικρά κρύσταλλα έχει την τιμητική του και μας καλεί να το δοκιμάσουμε. Άλλωστε το μακιγιάζ είναι διασκέδαση και ευχόμαστε να βλέπουμε όλο και περισσότερες πιο fun τάσεις που θα μας κάνουν πιο δημιουργικές.

O Patrick Ta, o οποίoς έχει δημιουργήσει το floating-crystal liner look της Gigi Hadid και της Camila Cabello, λέει ότι υπάρχει λόγος που δίνουμε έμφαση στα μάτια. «Με τα κρύσταλλα, μπορείτε πραγματικά να παίξετε με το πρόσωπο σας. Όταν τονίζετε τα μάτια σας, δείχνετε πιο έντονα ποιοι είστε, τη δυναμική σας πλευρά», πρόσθεσε.

Για να αντιγράψετε ένα crystal eyeliner, ο Patrick Ta συνιστά να δημιουργήσετε μια φυσική βάση στα μάτια, αφήνοντας τους πολύτιμους λίθους να λάμψουν. «Μια καλή κόλλα είναι το κλειδί για να κρατάτε τα κρύσταλλα στη θέση τους».

Ο ίδιος ο Patrick Ta δήλωσε ακόμη στο Popsugar ότι ορισμένα από τα makeup looks που έχει δημιουργήσει έχουν εμπνευστεί από τα πάντα, από συζητήσεις που είχε με πελάτισσες μέχρι έργα τέχνης που έχει δει.Με λίγα λόγια: δεν υπάρχει λάθος τρόπος να κάνετε το floating-crystal, αρκεί να σας αρέσει η συγκεκριμένη αισθητική.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.