ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Cloud Skin: Η τάση που συνδυάζει το skincare με το μακιγιάζ και θα λατρέψει η επιδερμίδα σου


Ελένη Τσούτση

13 Μαρτίου 2023

Cloud Skin: Η τάση που συνδυάζει το skincare με το μακιγιάζ και θα λατρέψει η επιδερμίδα σου
Instagram/ @clickmyworld
Ανακάλυψε την τάση που κάνει τώρα θραύση στο TikTok

Η αρχή όλων στο μακιγιάζ είναι το skincare και η νέα τάση έρχεται να το επαληθεύσει. Το "cloud skin" είναι το πιο hot trend της σεζόν που συνδυάζει το skincare με το μακιγιάζ με έναν μοναδικό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η τάση επινοήθηκε από τον make up artist, Dominic Skinner και σχετίζεται με την εφαρμογή προϊόντων που είναι εμπνευσμένα από το σύννεφο. Θέλουμε μία τελειοποιημένη επιδερμίδα από μέσα προς τα έξω.

Η βαθιά ενυδάτωση θα βοηθήσει και τα προϊόντα μακιγιάζ να σταθούν ακόμη καλύτερα στην επιδερμίδα και αυτή η διαδικασία θα της χαρίσει μια υγιή όψη. Η τέλεια βάση λοιπόν ξεκινά τόσο από την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμα όσο και από ένα serum. Σειρά έχει το primer και το foundation που θα βελτιώσουν το look, ενώ θα καλύψουν τους πόρους και τυχόν ατέλειες με στόχο τον τέλειο καμβά.

@victorialyn Cloud Skin Makeup!☁️ Loving these soft matte looks @hungvanngo 😍 Would you try this spring trend? #makeup #beauty #foundation #cloudskin ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Αν θέλετε να δοκιμάσετε αυτήν την τάση, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Δεν έχετε λοιπόν παρά να κάνετε, όπως σημειώσαμε, ένα σωστό skincare και φυσικά να βρείτε ένα matte foundation για να πετύχετε τη τέλεια διάφανη κάλυψη. Η ελκυστική λάμψη που θα αποκτήσει το δέρμα σας, θα κάνει αυτή την τεχνική την αγαπημένη σας. It's a promise!

@rachellldaguanno Cloud skin makeup is the new rave! Have you tried it? #cloudskin #blurredskin #softmattemakeup #cloudskinmakeup #glazeddonutmakeup ♬ Chopin Nocturne No. 2 Piano Mono - moshimo sound design

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.