ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Selena Gomez έχει την τέλεια ανοιξιάτικη πρόταση για το επόμενο manicure σου


Ελένη Τσούτση

12 Μαρτίου 2023

H Selena Gomez έχει την τέλεια ανοιξιάτικη πρόταση για το επόμενο manicure σου
Instagram/ selenagomez
Αν έχεις κλείσει ραντεβού στο αγαπημένο σου nail salon και πάλι δεν ξέρεις τι manicure να επιλέξεις, η Selena έχει την ωραιότερη πρόταση

Τα παστέλ χρώματα και η άνοιξη πάνε μαζί και ο Tom Bachik, ένας από τους διασημότερους nail artists του Hollywood το γνωρίζει καλά. Είναι ο αγαπημένος nail artist της Selena Gomez και άλλων σταρς και πάντα έχει μια φρέσκια ιδέα που μας ενθουσιάζει. Πρόσφατα, μας έδειξε μέσα από το Instagram ένα αγαπημένο του nail trend με μια throwback φωτογραφία της Gomez.

O ίδιος είχε δημιουργήσει ένα ανοιξιάτικο manicure πριν από ένα χρόνο περίπου με υπέροχες παστέλ αποχρώσεις που θυμίζουν γιορτή της άνοιξης.

Jenny.Gr
Instagram/ @𝙏𝙤𝙢 𝘽𝙖𝙘𝙝𝙞𝙠

Άλλωστε οι διακριτικές αλλά και girly, οι pastel αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι και είναι πάντα έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν στο manicure σας, κάνοντάς το σημείο αναφοράς στην εμφάνισή σας. Το λιλά, το γαλάζιο αλλά και το φιστικί είναι τα πιο hot χρώματα που θα σας φτιάξουν τη διάθεση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.