ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Bow Lips: Τα juicy χείλη που κάνουν δυναμικό comeback από τα 30s


Ελένη Τσούτση

14 Μαρτίου 2023

Bow Lips: Τα juicy χείλη που κάνουν δυναμικό comeback από τα 30s
Instagram/ @clickmyworld
Τα bow lips είναι το πιο εύκολο beauty trend που θα αναβαθμίσει το καθημερινό σου μακιγιάζ την άνοιξη

Αν κάτι λατρεύουμε στο μακιγιάζ αυτό είναι τα ζουμερά χείλη που μας χαρίζουν αυτοπεποίθηση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα ευχάριστα νέα λοιπόν είναι ότι η νέα τάση που ακούει στο όνομα bow lips επανέρχεται από τα 30s και ετοιμάσου να τη βλέπεις παντού γύρω σου τους επόμενους μήνες. Τα bow lips μοιάζουν με φιόγκο και ήδη έχουν κατακτήσει την καρδιά πολλών beauty influencers και celebrities.

To σχήμα των χειλιών μιμείται το σχήμα των χειλιών μιας κούκλας. Ξεχωρίζει γιατί το άνω χείλος δημιουργεί μια καρδιά. Αν θέλεις να δοκιμάσεις τα bow lips σχημάτισε πρώτα τα χείλη σου με μολύβι ανάλογα με το χρώμα κραγιόν που επέλεξες. Ξεκίνα από τις άκρες του άνω χείλους με το μολύβι και ένωσέ τες στο κέντρο. Ακόμη, αν σου αρέσει να φαίνεται έντονα, προτίμησε ένα έντονο κόκκινο ή ένα μπορντό κραγιόν.

Με μια απλή κίνηση θα έχεις δημιουργήσει ένα statement lip look που θα κεντρίσει όλα τα βλέμματα (χωρίς υπερβολές).

@jennymastora BOW LIPS 🎀 @maccosmetics #mactrend #maccreator #foryoupage #fy #foryou #trending #maccosmeticsgreece #fyp ♬ Fire for You - Cannons

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.