ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να κάνεις το τέλειο contouring (+ 4 bronzing sticks για να διαλέξεις)


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2023

Πώς να κάνεις το τέλειο contouring (+ 4 bronzing sticks για να διαλέξεις)
To contouring είναι από τις πιο διάσημες τεχνικές στο μακιγιάζ αφού δημιουργεί γωνίες και χαρίζει ένα φυσικό φινίρισμα στο πρόσωπο

Aν μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πετύχεις το τέλειο contouring, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το «underpainting» που αγαπούν πολλοί makeup experts. Η συγκεκριμένη τεχνική έχει την υπογραφή της διάσημης make-up artist Mary Phillips. Το underpainting θέλει να εφαρμόζεις το bronzing stick κάτω από το foundation για ένα φυσικό φινίρισμα. Σε ένα TikTok video που έγινε viral, η Phillips εξηγεί την τάση και πώς λειτουργεί για να δώσει ένα πραγματικά φυσικό τελείωμα στην επιδερμίδα. «Για μένα είναι πιο λογικό. Το bronzer και το highlight είναι τα προϊόντα που δημιουργούν τις σκιάσεις».

Η Phillips ξεκινά με το να σμιλεύει το δέρμα χρησιμοποιώντας ένα bronzer stick πριν εφαρμόσει το highlighter. Μόνο τότε εφαρμόζει το foundation από πάνω. Το αποτέλεσμα; Ένα φυσικό, σμιλεμένο φινίρισμα χωρίς γραμμές.»

Εκτός λοιπόν από τα έντονα χρώματα στα κραγιόν, στις σκιές αλλά και στις αποχρώσεις των ρουζ – το bronzer είναι το μαγικό beauty item που θα αλλάξει όλο το makeup look σου. Το bronzer προσθέτει ζεστασιά στο πρόσωπο και κολακεύει όλες τις γυναίκες.

Ηow to:

Εφαρμοσέ το σε όλο το πρόσωπο και κυρίως στα ζυγωματικά, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των βλεφάρων, στο πηγούνι και στην καρδιά που σχηματίζει το άνω χείλος.

Αν θέλεις να δοκιμάσεις την παραπάνω τεχνική, μπορείς με ένα από τα παρακάτω bronzer sticks:

1. NYX Professional Makeup Wonder Stick

Jenny.Gr

2. Clinique Chubby Stick Sculpting Contour

Jenny.Gr

3. Rare Beauty Warm Wishes Effortless Bronzer

Jenny.Gr

4. Kiko Milano Sculpting Touch Creamy Contour Stick

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.