ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Chrome Makeup: Ο πιο cool τρόπος να φορέσεις τις μεταλλικές σκιές την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

14 Απριλίου 2023

Chrome Makeup: Ο πιο cool τρόπος να φορέσεις τις μεταλλικές σκιές την άνοιξη
Instagram/@bizceizleyin
Οι μεταλλικές σκιές είναι η τάση που παραμένει στα makeup trends της άνοιξης και σου έχουμε τις πιο φρέσκιες ιδέες για να τις εντάξεις στο μακιγιάζ σου

Τα μεταλλικά στοιχεία στο μακιγιάζ είναι πιο δημοφιλή από ποτέ. Από τις σκιές ματιών με εφέ αλουμινίου, τα highlighters που αλλάζουν απόχρωση και τα lip gloss με shimmer φινίρισμα – όλα δημιουργούν ένα σχεδόν παραμυθένιο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την makeup artist, Jeanine Lobell, αυτή η τάση συνδέεται με την αγάπη μας για τη νοσταλγία. «Το glam μακιγιάζ είναι τόσο εύκολος τρόπος να αλλάξεις το στιλ σου», ανέφερε στο Glamour.

«Αν και πολλά από τα looks που βλέπετε στα social media μπορεί να είναι αρκετά τολμηρά, υπάρχουν τρόποι να εντάξετε τις μεταλλικές σκιές στο μακιγιάζ σας», προσθέτει.

Οι μεταλλικές σκιές είναι ιδανικές για όλες τις περιστάσεις, όχι μόνο τις γιορτές. Είναι εύκολες στη χρήση και αρκεί λίγη ποσότητα για να κάνετε το βλέμμα σας εντυπωσιακό. Πριν επενδύσετε στην αγαπημένη σας μεταλλική σκιά παρακάτω σας έχουμε χρήσιμα tips.

  • Οι ασημένιες μεταλλικές σκιές ματιών ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δερμάτων – απλά πρέπει να επιλέγετε την κατάλληλη απόχρωση για εσάς.
  • Απλώστε τις σε ελάχιστες ποσότητες κάθε φορά. Ακόμα και ένα πολύ λεπτό στρώμα ασημένιας σκιάς είναι αρκετό για να είναι το αποτέλεσμα κολακευτικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.