ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα πιο ελαφριά foundations για κάθε τύπο επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

21 Απριλίου 2023

Τα πιο ελαφριά foundations για κάθε τύπο επιδερμίδας
Instagram/ @oliviapalermo
Παρακάτω θα βρεις τα foundations που καλύπτουν αποτελεσματικά και δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδα

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει αυτό σημαίνει ελαφριά ρούχα αλλά και ελαφρύ μακιγιάζ. Η βάση για ένα όμορφο μακιγιάζ είναι το foundation και οι makeup experts τονίζουν πόσο σημαντικό είναι κάθε εποχή να το ανανεώνουμε ώστε η επιδερμίδα να φαίνεται λαμπερή. Χρειαζόμαστε λοιπόν μία λίστα με τα πιο ελαφριά και λεπτόρρευστα foundations της αγοράς που θα σε καθοδηγήσουν σωστά για την επόμενη αγορά σου!

Σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες θα ξοδεύεουν πολλές ώρες σε καταστήματα καλλυντικών για να βρουν το σωστό foundation για την επιδερμίδα τους που καλύπτει όλες τις ανάγκες της, αλλά και τον κατάλληλο τόνο. Όταν επιλέγεις makeup, δώσε σημασία στην υφή και την αίσθηση που σας αφήνει, πόσο γρήγορα και καλά απορροφάται από το δέρμα.

Τips για κάθε τύπο επιδερμίδας:

  • Οι κανονικές επιδερμίδες ανάλογα με το τελείωμα που επιθυμούν μπορούν να επιλέγουν ανάμεσα στα ενυδατικά και στα ματ foundation.
  • Οι ξηρές επιδερμίδες χρειάζονται ενυδατικά foundation που έχουν λαμπερό τελείωμα για να αποφεύγουν ένα βαρύ αποτέλεσμα.
  • Οι επιδερμίδες με ακμή, δυσχρωμίες και ατέλειες χρειάζονται ένα foundation που να τους προσφέρει τη κάλυψη που επιθυμούν.
  • Οι λιπαρές-μικτές επιδερμίδες χρειάζονται ματ foundation με μεγάλη διάρκεια για να μένουν σταθερά και να μη γυαλίζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δες στην παρακάτω gallery τα foundations που θα λύσουν τα χέρια σου στα καθημερινά σου makeup looks:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.