ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Tα top primers για τέλεια εφαρμογή του foundation


Ελένη Τσούτση

12 Μαΐου 2023

Tα top primers για τέλεια εφαρμογή του foundation
Instagram/@bizceizleyin
To primer θα αναβαθμίσει το καθημερινό σου μακιγιάζ

Αν ξεχνάς να εφαρμόζεις primer πριν το foundation στοιχηματίζω δεν είσαι η μόνη, αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να το βάλεις στην καθημερινή σου ρουτίνα; Μπορεί η χρήση του να μην είναι απαραίτητη αλλά το primer προετοιμάζει την επιδερμίδα για να δεχτεί το foundation. Πιο συγκεκριμένα, μειώνει τους διεσταλμένους πόρους, τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει. Ένα ακόμη βασικό πλεονέκτημα που θα εκτιμήσεις είναι ότι χαρίζει διάρκεια στο μακιγιάζ και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει πραγματικά αψεγάδιαστη.

Yπάρχει και μια νέα γενιά προϊόντων που μπορούν να βοηθήσουν στη θρέψη και την προστασία του δέρματος. Αυτές οι νέες φόρμουλες των primers αναμειγνύονται με ένα κοκτέιλ συστατικών περιποίησης για να τονώσουν και να φωτίσουν το δέρμα καθώς τις φοράς.

Είτε έχεις ξηρό, με τάση ακμής ή μεικτό δέρμα, υπάρχει ένα primer ιδανικό για σένα και τις ανάγκες σου. Ας υποθέσουμε ότι έχεις ξηρό δέρμα: μπορεί να διαπιστώσεις ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας το μακιγιάζ σου γίνεται caky ή ξεφλουδίζει. Ένα θρεπτικό primer μπορεί να βοηθήσει και να λειτουργήσει σαν ένεση στο δέρμα χαρίζοντάς του υγρασία και ενυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Αυτό θα κάνει το μακιγιάζ σου να μείνει φρέσκο για ώρες.

Βρες παρακάτω μερικά από τα καλύτερα primer της αγοράς και επέλεξε εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας σου:

1. Laura Mercier, Pure Canvaw Protecting SPF 30 - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

2. Milk Makeup Hydro Grip Primer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

3. Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

4. Dior Backstage Face & Body Primer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

5. Τarte Timeless Smoothing Primer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.