ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Barbie Glow Blush: Απόκτησε τη φρεσκάδα του καλοκαιριού στο πρόσωπό σου με μία κίνηση


Ελένη Τσούτση

13 Μαΐου 2023

Barbie Glow Blush: Απόκτησε τη φρεσκάδα του καλοκαιριού στο πρόσωπό σου με μία κίνηση
Instagram/@bizceizleyin
Μάθε πώς θα αποκτήσεις ένα δροσερό look χρησιμοποιώντας μόνο ένα ρουζ

Το ρουζ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μακιγιάζ του καλοκαιριού και η νέα τάση που ακούει στο όνομα “Barbie Glow Blush” το επιβεβαιώνει. Οι makeup artists λατρεύουν να δίνουν φρεσκάδα και ζωντάνια με μια έντονη απόχρωση ρουζ. Τα ζυγωματικά αποκτούν τη πολυπόθητη καλοκαιρινή όψη και η επιδερμίδα δείχνει πιο φωτεινή και λαμπερή.

Πολλά αγαπημένα μας it girls την έχουν δοκιμάσει ήδη και να την εφαρμόσεις και εσύ δεν απαιτείται να είσαι expert στο μακιγιάζ. Το μόνο που χρειάζεσαι να εφαρμόσεις μια έντονη ροζ απόχρωση ρουζ στα ζυγωματικά και έπειτα ολοκλήρωσε το look με μικρές πινελιές highlighter στο πιο ψηλό σημείο.

Άλλωστε ο ρομαντισμός και η girly διάθεση θα πρωταγωνιστήσουν στο μακιγιάζ μας τους επόμενους μήνες καθώς η τάση «Barbiecore» γίνεται ακόμη πιο έντονη. Ο κόσμος της ομορφιάς μπαίνει σε άλλους ρυθμούς σιγά σιγά, σε ρυθμούς ξεγνοιασιάς και ελευθερίας. Τι περιμένεις λοιπόν για να αντιγράψεις το παρακάτω trend;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.