ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Victoria Beckham: Έχει το μυστικό για φυσικό contouring


Ελένη Τσούτση

30 Μαΐου 2023

Victoria Beckham: Έχει το μυστικό για φυσικό contouring
Instagram/@ Victoria Beckham
Αυτό το προϊόν είναι το ιδανικό για τέλειο contouring

Από την εποχή της ως Spice Girl μέχρι σήμερα, η Victoria Beckham συνεχίζει να αποδεικνύει ότι το "Posh Spice" δεν ήταν απλώς μια περσόνα που της επιβλήθηκε όταν ήταν στο συγκρότημα, αλλά αυτό το nickname της ταιριάζει πραγματικά, καθώς ό,τι κάνει αποπνέει κομψότητα. Εκτός από υπέροχο στιλ, δημιουργεί και τα πιο chic makeup looks που ακολουθούν την top τάση της εποχής που δεν είναι άλλη από την «ήσυχη πολυτέλεια».

Οι επιλογές που κάνει στο μακιγιάζ της είναι πάντα σωστές και δεν της αρέσουν οι υπερβολές. Λατρεύει τα nude χρώματα, τις γήινες σκιές, τις διακριτικές λάμψεις και το ελαφρύ contouring. «Κάνω contouring κάθε μέρα και με τα χρόνια, έμαθα πως μου αρέσει περισσότερο το «ήσυχο περίγραμμα», όπου ενισχύω τα χαρακτηριστικά μου και χτίζω τη δομή με σχεδόν αφανή τρόπο».

Η Beckham εξηγεί ότι η Contour Stylus είναι το ιδανικό εργαλείο για ένα ήσυχο περίγραμμα λόγω του σχήματος. «To Contour Stylus δηυμιουργήθηκε έχοντας κατά νου το πιο σημαντικό στοιχείο του περιγράμματος – την ακριβή εφαρμογή, η οποία επιτρέπει σε κάποιον να δημιουργήσει μια πιο φυσική σκίαση», αναφέρει η Beckham. «Σχεδιάσαμε το contouring για να σκόπιμα λεπτό για εφαρμογή στο σημείο και φυσική σκίαση, με εκλεπτυσμένη άκρη για εξαιρετικά καθαρό και ελεγχόμενο περίγραμμα».

Η Beckham έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα κοψίματα και όπως δηλώνει είναι ένα από τα μυστικά ομορφιάς της. Η συμβουλή της είναι να κρατάς ελαφριά το προϊόν κατά τη διάρκεια του περιγράμματος για πιο φυσικό φινίρισμα. «Η εφαρμογή μου για το «ήσυχο περίγραμμα» ξεκινά με τη μύτη μου για να τη σμιλεύσω και να τη λεπτύνω», λέει ο Beckham. «Έχουν γράψει όλα αυτά τα χρόνια ότι έχω κάνει κάποια πλαστική στη μύτη μου, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια και αποδεικνύει ότι τα έξυπνα κόλπα μακιγιάζ μπορούν να δημιουργήσουν μια τέλεια ψευδαίσθηση.

Contour Stylus

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.