ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Popsicle Nail: Η τάση στο manicure που θα αναδείξει την πιο funky πλευρά σου


Ελένη Τσούτση

22 Ιουνίου 2023

Popsicle Nail: Η τάση στο manicure που θα αναδείξει την πιο funky πλευρά σου
Instagram/@bizceizleyin
Τα φωτεινά νύχια είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και αν θέλεις λίγη extra χαρά στη ζωή σου, απλά δοκίμασε το trend

Αν έχεις κουραστεί να αναζητάς το τέλειο καλοκαιρινό mani, σήμερα σου έχουμε μια νέα τάση που θα σε ξεσηκώσει και θα σου θυμίσει ότι οι διακοπές δεν αργούν. Το όνομα αυτού: Popsicle. Τα Popsicle nails έχουν το ίδιο εξαιρετικά γυαλιστερό και ζουμερό φινίρισμα όπως τα lip gloss nails. Οι έντονες αποχρώσεις κυριαρχούν και αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την μαυρισμένα επιδερμίδα. Τα νύχια γίνονται statement στοιχείο και αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο trend έχει περισσότερες από 380 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Οι nail experts έκαναν τις προβλέψεις τους και κατέληξαν: Θα βλέπουμε περισσότερο πιο φωτεινά χρώματα και διαφορετικές υφές και φινιρίσματα. To να επιλέξεις την τέλεια καλοκαιρινή απόχρωση δεν είναι η πιο εύκολη λύση με τόσες επιλογές αλλά φυσικά είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία.

Εμπιστεύσου μας, τα νύχια Popsicle είναι το manicure που θα σε βάλει σε καλοκαιρινό mood. Εξάλλου, αν μια έντονη φούξια απόχρωση δεν σε ενθουσιάζει, τίποτα άλλο δεν μπορεί να το κάνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.