ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι top κρέμες ματιών που μειώνουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια


Ελένη Τσούτση

21 Ιουνίου 2023

Οι top κρέμες ματιών που μειώνουν τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια
Pexels
Αν νιώθεις το βλέμμα σου κουρασμένο τότε οι παρακάτω κρέμες ματιών είναι ιδανικές για να αισθανθείς αναζωογόνηση

H περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη από το υπόλοιπο πρόσωπο και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερη φροντίδα. Όσο μεγαλώνουμε τα σημάδια γήρανσης κάνουν την εμφάνισή τους και στα μάτια συνήθως δημιουργούνται ρυτίδες, σακούλες και μαύροι κύκλοι. Η λύση λοιπόν κρύβεται σε μια ενισχυμένη αντιγηραντική κρέμα ματιών που όχι μόνο θα δώσει το απαραίτητο boost στο βλέμμα!

Τι προσφέρει μία κρέμα ματιών;

Ενυδάτωση, φωτεινότητα, καταπολέμηση ρυτίδων, λείανση λεπτών γραμμών αλλά και μείωση των μαύρων κύκλων. Γίνεται ασπίδα κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Με καθαρά χέρια, πιέστε απαλά το δέρμα κάτω από τα μάτια μέχρι να βρεις το κόκαλο ακριβώς στην κορυφή του οστού που είναι το μάγουλό σου. Ξεκινώντας από εκεί, συνεχίζοντας προς το κόκαλο του άνω βλεφάρου σου και ακολουθώντας τη φορά που έχουν τα φρύδια σου, εφαρμόζεται τη κρέμα, με απαλές, κυκλικές κινήσεις.

Αν δεν έχεις βάλει στη καθημερινότητά σου ακόμη την κρέμα ματιών, τότε σκέψου πόσο λεπτό και ευαίσθητο είναι το δέρμα κάτω από τα μάτια και θα αλλάξεις γνώμη. Αυτό που κάνει την κρέμα ματιών το απόλυτο must-have όμως, είναι η ικανότητά της να σβήνει κάθε σημάδι κούρασης από το πρόσωπο ειδικά τώρα το καλοκαίρι, χρειάζεσαι όλα τα ευεργετικά τους συστατικά.

Σβήσε λοιπόν τα σημάδια κούρασης από το πρόσωπό σου με μία από τις παρακάτω κρέμες:

1. DUST+CREAM Κρέμα Ματιών Αντιρυτιδική κατά των Λεπτών Γραμμών και των Μαύρων Κύκλων Today is A Good Day- Βρες την εδώ.

Jenny.Gr


Κρέμα ματιών με 86% φυσικά συστατικά και εξαιρετικά απαλή υφή. Περιέχει δραστικό που μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια και τους μαύρους κύκλους, βελτιώνοντας την μικροκυκλοφορία. Με φυτικό δραστικό συστατικό το οποίο βελτιώνει την εμφάνιση όλων των σημείων γήρανσης στην περιοχή του περιγράμματος των ματιών: μαύρους κύκλους, σακούλες ματιών και τραχύτητα. Με μείγμα από 2 φύκια που αντιμετωπίζει τα θέματα που εμφανίζονται στην περιοχή του ματιού (μαύρους κύκλους, σακούλες ματιών, λεπτές γραμμές και ρυτίδες). Περιέχει δραστικό που παρέχει λάμψη στο δέρμα και κάλυψη των μαύρων κύκλων και των ατελειών του δέρματος διαχέοντας το ορατό φως και παρέχοντας ένα ακτινοβόλο αποτέλεσμα.

2. Shiseido Waso Yuzu C Eye Awakening Essence - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Το WASO YUZU-C Eye Awakening Essence είναι ο καθημερινός σας σύμμαχος για την ενυδάτωση και τη λάμψη της περιοχής γύρω από τα μάτια. Με 93% συστατικά φυσικής προέλευσης και υψηλή περιεκτικότητα σε Yuzu Citrus και βιταμίνη C, συμβάλει εντατικά στην μείωση των μαύρων κύκλων, των σημαδιών κούρασης και του πρηξίματος στην περιοχή γύρω από τα μάτια. Το βλέμμα σας θα είναι φωτεινότερο και πιο λαμπερό με ένα μόνο βήμα!

3. Lancaster Total Age Correction Amplified - Anti-Aging Eye Cream & Glow Amplifier - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αναζητάτε μια κρέμα ματιών με αντιγηραντική δράση που παράλληλα ενισχύει την φυσική λάμψη της επιδερμίδας σας; Σας παρουσιάζουμε την κρέμα ματιών Lancaster Total Age Correction Amplified Anti-Aging Eye Cream & Glow Amplifier SPF15. Η σύνθεσή της βοηθάει στην μείωση των οιδημάτων, των μαύρων κύκλων και των ρυτίδων.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.