ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

5 foundations που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

27 Ιουνίου 2023

5  foundations που δεν βαραίνουν την επιδερμίδα το καλοκαίρι
Instagram/@ Gregory Russell
Το foundation το καλοκαίρι πρέπει να είναι ανάλαφρο με λεπτόρρευστη υφή

Το καλοκαίρι το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να νιώθουμε ότι έχουμε μια μάσκα μακιγιάζ στο πρόσωπό μας. Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός είναι φυσικό να θέλουμε ένα πιο δροσερό και ανάλαφρο makeup look. Επιλέγουμε λοιπόν foundations με λεπτόρρευστη υφή που χαρίζουν στην επιδερμίδα κάλυψη αλλά και ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα που θα μας κάνει να μην ανησυχούμε για την υψηλη θερμοκρασία.

Το πιο βασικό στάδιο είναι το πρώτο και είναι αυτό της βάσης του προσώπου, η οποία θέλουμε να είναι όσο πιο απαλή, φυσική γίνεται. Γι’ αυτό πρέπει να βρούμε το foundation που μας ταιριάζει για να έχουμε το επιθυμητό φινίρισμα. Θυμήσου ότι η κατάλληλη απόχρωση είναι ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής ενός foundation καθώς και η κάλυψη, η οποία είναι ανάλογη των αναγκών της κάθε επιδερμίδας ξεχωριστά.

Παρακάτω θα βρεις τις top προτάσεις foundations που ξεχωρίζουν και σου προτείνουμε να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου αυτό το καλοκαίρι:

1. DUST+CREAM Foundation Wake Up & Smooth Up - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Κάλυψη που χτίζεται (από μέτρια έως υψηλή). Μη λιπαρή σύνθεση για ανάλαφρη και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Αδιάβροχο αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Προσφέρει ενυδάτωση με aloe vera. Προσφέρει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες με εκχύλισμα ρίζας κουρκουμά και εκχύλισμα φύλλων δενδρολίβανου. Περιποιείται το δέρμα με κραμβέλαιο και έλαιο λιναρόσπορου.

2. Guerlain Terracotta Le Teint Healthy Glow Natural Perfection Foundation 24H Wear - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Με το Terracotta Le Teint, o Οίκος Guerlain καθορίζει τα περιγράμματα μιας επιδερμίδας νέας γενιάς: ένα υγρό foundation, με σύνθεση με 95% φυσικά συστατικά. Συνδυάζει την ελαφριά αίσθηση και τη λάμψη μιας πούδρας με την τελειότητα ενός foundation. Η 24ωρη φόρμουλα του χωρίς μεταφορά εγγυάται μια όμορφη υγιή λάμψη.

3. Sisley Phyto-Teint Expert Ivory - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το Phyto-Teint Expert συνδυάζει ένα λειαντικό και μεγάλης διάρκειας φυσικό αποτέλεσμα .Η σύνθεσή του πλούσια σε ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης (άνθη Πλουμέριας , Αγγούρι, Gingko biloba) μαλακώνει,ενυδατώνει και ενισχύει την επιδερμίδα μέρα με την ημέρα. Η πολύ αισθητήρια,μαλακή και πλούσια υφή του επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή του και αφήνει το δέρμα άνετο. Oil free, η μη φαγεσωρογώνα του σύνθεση είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τα ευαίσθητα.

4. Kiko Milano Liquid Skin Second Skin Foundation Warm Beige - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

α ενεργά συστατικά της φόρμουλας προσφέρουν πολλές ιδιότητες: το υαλουρονικό οξύ βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος, η βιταμίνη C και η ρεσβερατρόλη βοηθούν στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας σας και η κρεατίνη διατηρεί το δέρμα απαλό στην αφή.

5. Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Neo-Glow, το Teint Idole Ultra Wear Care & Glow χαρίζει στην επιδερμίδα εκθαμβωτική, φυσική λάμψη υγείας για 24 ώρες. Με φρεσκάδα που διαρκεί όλη την ημέρα, αυτό το φον ντε τεν μέτριας προσαρμόσιμης κάλυψης αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά αιχμαλωτίζοντας φυσικά το φως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.