ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

3 χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν μοναδικά στις καστανές


Ελένη Τσούτση

10 Ιουλίου 2023

3 χρώματα κραγιόν που ταιριάζουν μοναδικά στις καστανές
Instagram/ @alexachung
Είσαι καστανή; Αυτές είναι οι αποχρώσεις κραγιόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Το ιδανικό χρώμα κραγιόν μπορεί να αναβαθμίσει ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ μέσα σε λίγα λεπτά και αυτό από μόνο του είναι υπέροχο! Σίγουρα οι τάσεις στο μακιγιάζ μας επηρεάζουν, αλλά πάντα καταλήγουμε σε ό,τι μας ταιριάζει περισσότερο.

Αν ανήκεις στο club των καστανών, σου έχουμε τις 3 αποχρώσεις lipstick που πρέπει να έχεις στο νεσεσέρ σου και φέτος το καλοκαίρι θα σε βγάλουν κυριολεκτικά ασπροπρόσωπη σε κάθε έξοδο, χαλαρή ή πιο επίσημη.

Κόκκινο κραγιόν

To κόκκινο κραγιόν έχει μια αξεπέραστη δυναμική και ταιριάζει υπέροχα τόσο σε καστανές, όσο όμως και σε ξανθές. Η μπλε βάση του κόκκινου αναδεικνύει ακόμη περισσότερο το πρόσωπο και έρχεται σε αρμονική ισορροπία με το καστανό.

Lancôme L' Absolu Gloss Matte 144 Rouge Artiste - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr


Πορτοκαλί κραγιόν

Είσαι από τις τυχερές που το πορτοκαλί κραγιόν σε τονίζει τέλεια και δημιουργεί το πολυπόθητο summery makeup look. Δεν χρειάζεται μάλιστα να βαρύνεις το δέρμα σου με foundation, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αρκεί να εφαρμόσεις την πορτοκαλί απόχρωση που σου αρέσει περισσότερο.

Clarins Joli Rouge Lipstick 711 Papaya - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Hot pink κραγιόν

Hot pink ή αλλιώς φούξια είναι η έντονη απόχρωση που ταιριάζει στις καστανές. Αν το φοβάσαι, πρέπει πρώτα να του δώσεις μια ευκαιρία καθώς το φούξια μπορεί να δείξει υπερβολικό. Όχι όμως αν έχεις και εδώ μια natural βάση.

Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Vinyl Cream Lip Stain - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Δες στην παρακάτω gallery: 10 lip gloss που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα κραγιόν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.