ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

«Θέλω να αποκτήσω τα φρύδια μιας celebrity»


Σταυρούλα Γιαννούλη

3 Σεπτεμβρίου 2023

«Θέλω να αποκτήσω τα φρύδια μιας celebrity»
Unsplash
Όλοι μας έχουμε ανθρώπους που θαυμάζουμε ή μας προκαλούν απλά εντύπωση. Κάποιοι από αυτούς, μπορεί να χαίρουν δημοσιότητας, να έχουν χιλιάδες followers, άλλα τόσα likes, να είναι «influencers», «celebrities»

Τα φρύδια τους γίνονται πόλος έλξης αρκετά μεγάλου -πλέον- ποσοστού γυναικών. Ως Master στο Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, το γεγονός αυτό, δεν θα σας το κρύψω, με έχει προβληματίσει πολύ. Γι’ αυτό και θέλησα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις μου.

Το φαινόμενο της (ουτοπικής) «αντιγραφής» των φρυδιών των celebrities από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, έχει γίνει ιδιαίτερα ανησυχητικό και δυστυχώς έχει εξελιχθεί σε κομμάτι της βιομηχανίας του ημιμόνιμου μακιγιάζ. Γυναίκες με κινητό ανά χείρας και μια φωτογραφία μιας διάσημης γυναίκας στην οθόνη τους, ζητούν από τεχνίτριες ημιμόνιμου μακιγιάζ, τα ίδια ακριβώς φρύδια με αυτά της φωτογραφίας.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η προσωπικότητα μιας γυναίκας έχει δεχθεί πλήγμα.

Ένας από τους προφανείς λόγους που οδηγούν μια γυναίκα στην απόκτηση φρυδιών διάσημων προσώπων, είναι η ιδέα ότι θα ξεχωρίσει από το πλήθος. Έχει στο μυαλό της ότι το στοιχείο αυτό στην εξωτερική της εμφάνιση θα την βοηθήσει να εντυπωσιάσει και να αποκτήσει μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Jenny.Gr

Στην ουσία, όμως, συμβαίνει το εντελώς αντίθετο.

Αν αρχίσουμε να μπαίνουμε βαθύτερα μέσα στο πρόβλημα, θα διαπιστώσουμε ότι, ουσιαστικά, ένας άνθρωπος θέλει να είναι κάποιος άλλος και όχι ο εαυτός του. Έχει έλλειψη σαφούς κατεύθυνσης στη ζωή του, είναι αποσυνδεδέμενος από τις βαθύτερες αλήθειες του, δεν έχει ισχυρές αξίες, φόβαται την απόρριψη, δεν έχει σταθερή ταυτότητα, είναι ευάλωτος στην κριτική, δεν έχει προσωπικό σκοπό.

Με το να αντιγράφουμε τα φρύδια ενός διάσημου προσώπου, χάνουμε την μοναδική ευκαιρία να αναδείξουμε την δική μας προσωπικότητα. Τα φρύδια μας είναι ένα στοιχείο που εκφράζει τον χαρακτήρα και την αυθεντικότητά μας. Αντί να ακολουθούμε τα εφήμερα trends, γιατί να μην σεβαστούμε την θαυμαστή γεωμετρία του προσώπου μας που πάντα δείχνει τον σωστό δρόμο στο ημιμόνιμο μακιγιάζ;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ μπορεί να είναι ένα υπέροχο εργαλείο για την ανάδειξη της φυσικής μας ομορφιάς, αλλά ας έχουμε κατά νου ότι η προσωπικότητα και η ταυτότητά μας δεν ορίζονται από τα φρύδια μας αλλά από τον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε.

Jenny.Gr
Unsplash

Ας σταματήσουμε να αναζητάμε την ταυτότητά μας σε εικόνες διασήμων και ας ανακαλύψουμε την αυθεντική μας ομορφιά. Ας αναγνωρίσουμε ότι η προσωπικότητά μας είναι ένας θησαυρός που δεν περιμένει το ημιμόνιμο μακιγιάζ για να δείξει την αξία του. Είμαστε πολλά παραπάνω από ένα εντυπωσιακό σχήμα φρυδιών.

Αφήστε στην άκρη την πρόθεση να μοιάζετε με διάσημα πρόσωπα και δώστε χώρο στους επαγγελματίες τεχνίτες ημιμόνιμου μακιγιάζ να σας καθοδηγήσουν. Τέλεια φρύδια δεν υπάρχουν. Τέλεια φρύδια είναι τα φρύδια που δείχνουν ατελή και δεν αποκαλύπτουν την ύπαρξη ημιμόνιμου μακιγιάζ. Αυτή να είναι η βασική επιδίωξή σας. Ποιο είναι για εσάς το τέλειο φρύδι;

Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.

Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.