ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να σχηματίσεις σωστά τα φρύδια σου


Ελένη Τσούτση

25 Ιουλίου 2023

Πώς να σχηματίσεις σωστά τα φρύδια σου
Instagram/ @clickmyworld
Τα καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια είναι μια διαχρονική τάση που αγαπάμε όλες μας

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να μας κάνουν πραγματικά χαρούμενες και αυτό είναι μία αλήθεια. Μπορούν να δώσουν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να μας γεμίσουν αυτοπεποίθηση. Είμαι βέβαιη ότι κι εσύ έχεις να διηγηθείς μια ενδεχομένως δυσάρεστη εμπειρία με τα φρύδια σου. Ας δούμε λοιπόν πώς μπορείς με απλά βήματα να φροντίσεις το σχήμα των φρυδιών σου και να αποκτήσεις φρύδια on fleek!

Το πρώτο και το πλέον σημαντικό step, αν έχεις ήδη τραβήξει περισσότερες τριχούλες από όσες θα έπρεπε και χαλάει το φυσικό τους σχήμα, θα πρέπει να τα αφήσεις έτσι για περίπου 5 εβδομάδες ώστε να αναπτυχθούν νέες τρίχες στην περιοχή. Ακόμη, τα έλαια θα ενδυναμώσουν σε βάθος τα φρύδια ενώ θα βοηθήσουν σημαντικά στη δημιουργία νέων τριχών.

Τα brow gels μπορούν να γίνουν οι καλυτεροί σου φίλοι καθώς περιέχουν microfibers, δηλαδή μικροΐνες, που μιμούνται τις τριχούλες των φρυδιών χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πότε θα ξαναεμφανιστούν νέες.

Jenny.Gr
Unsplash

Τα παρακάτω tricks θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις και να βελτιώσεις το σχήμα των φρυδιών σου:

  • Τοποθέτησε το highlighter ακριβώς πάνω στο κόκκαλο των φρυδιών και έπειτα κάνε blend με ένα flat πινέλο για τα φρύδια, δημιουργώντας έτσι μια κατεύθυνση για το πού θέλεις να ξεκινάνε και πού τελειώνουν.

  • Επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσεις ένα ειδικό προϊόν για τα φρύδια ώστε να γεμίσεις προσεκτικά τα σημεία όπου υπάρχουν κενά.

  • Τέλος, εφάρμοσε ένα brow gel, για να σταθεροποιήσεις το τελικό αποτέλεσμα!

Δες στην παρακάτω gallery: 5 serums για περιποιημένα φρύδια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.