ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα μόνα κραγιόν που θα φοράμε το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

8 Αυγούστου 2023

Τα μόνα κραγιόν που θα φοράμε το φθινόπωρο
Instagram/@violette_fr
Ένα κραγιόν μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση και τη νέα σεζόν βάζουμε ένταση στα χείλη μας. Ετοιμάσου!

κραγιόν είναι το αγαπημένο μας beauty item και είναι αυτό που θα μας σώσει από το μελαγχολικό mood του Σεπτέμβρη. Όταν θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας μετά τις διακοπές μια έντονη απόχρωση θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα μας θυμίσει ότι λίγο χρώμα αρκεί για να προετοιμαστούμε δυναμικά για τη νέα σεζόν. Από βαθιά μπορντό μέχρι εντυπωσιακά κόκκινα, τα φθινοπωρινά χρώματα κάνουν τα νέα ξεκινήματα πιο συναρπαστικά. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις ένα υπέροχο νέο χρώμα ( μπορεί και δύο, μπορεί και τρία).

Συγκεντρώσαμε τις ιδανικότερες αποχρώσεις κραγιόν, που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου αυτή τη fall season. Επίλεξε λοιπόν το κραγιόν που θα υπογράφει τις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις:

Estée Lauder Pure Color Matte Lipstick - 699 Thrill Me - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Δημιουργήστε τη στιγμή με ένα χρώμα που χαρακτηρίζει κάθε δυνατό συναίσθημα. Αυτό το κραγιόν που διαρκεί για ώρες, "γεμίζει" τα χείλη με εντυπωσιακό χρώμα, σχεδιασμένο να κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας. Πολυδιάστατο χρώμα, τοποθετείται εύκολα για λείο, σατινέ αποτέλεσμα. Αυτό το κραγιόν που διαρκεί για ώρες είναι για όλους και για κάθε περίσταση.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Slim 416 Psychedelic Chili - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Έντονο χρώμα που μένει στη θέση του όλη την ημέρα. Το αποτέλεσμα είναι ματ και κάνει τα χείλη να δείχνουν πλούσια και "πολυτλή". Υποδέξου το φθινόπωρο με την απόλυτη fall απόχρωση.

CAROLINA HERRERA THE LIP LIQUID VELVET - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Έντονο και εντυπωσιακό, το Lip Liquid Velvet στην απόχρωση 510 προσφέρει αποτέλεσμα μακράς διαρκείας, αφήνοντας μία βελούδινη και πουδρέ υφή στα χείλη που διαρκεί έως και 8-12 ώρες. Σχεδιασμένο να αφήνει ενυδατωμένα τα χείλη, το Lip Liquid Velvet απλώνεται εύκολα για εφαρμογή με ακρίβεια, και στεγνώνει αμέσως χωρίς να ξηραίνει τα χείλη χάρη στην ενυδατική, μη κολλώδη φόρμουλα Oleogel. Αυτή η εξαιρετική, αδιάβροχη φόρμουλα είναι επίσης vegan.

MAC RETRO MATTE LIQUID LIPCOLOUR - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Για όσες προτιμούν το διαχρονικό glamour, το ματ παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος. Η M·A·C παρουσιάζει μια εναλλακτική της κλασσικής υφής με τις υπέροχες αποχρώσεις του Retro Matte Liquid Lipcolour. Μια απόχρωση για τα χείλη με ζωντανό χρώμα και υγρό-suede τελείωμα που είναι αδύνατον να ξεχάσεις. Δοκίμασε το Retro Matte Liquid Lipcolour στην απόχρωση Fashion Legacy για έντονο κόκκινο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.