ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Χέιλι Μπίμπερ και τα neon flower νύχια της είναι η έμπνευση του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

7 Αυγούστου 2023

Η Χέιλι Μπίμπερ και τα neon flower νύχια της είναι η έμπνευση του καλοκαιριού
Instagram/@ haileybieber
Τα νύχια που θα ερωτευτείς αυτό τον Αύγουστο το έχει κάνει για ακόμη μία φορά η Χέιλι Μπίμπερ

Υπέροχα νύχια και Χέιλι Μπίμπερ πλέον πάνε μαζί! Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και μπορείς λίγο πριν φύγεις για διακοπές να περιποιηθείς τα νύχια σου και να αντιγράψεις το stylish mani της Χέιλι. H ίδια άφησε για λίγο τα εντυπωσιακά glazed nails στην άκρη και αυτό το καλοκαίρι μας έδειξε ότι έχει πιο girly διάθεση. Το super model δημοσίευσε ένα video με τη ρουτίνα ομορφιάς της στο TikTok. Κατά τη διαδικασία εφαρμογής των αγαπημένων της προϊόντων στην επιδερμίδα της, εμείς κάναμε focus, που αλλού, στο τέλειο floral manicure της

Το σχήμα που επιλέγει συστηματικά είναι το οβάλ και έχοντας ως βάση ένα pastel ροζ, σε κάθε νύχι ξεχώριζαν «αφηρημένα» λουλούδια σε διάφορα έντονα χρώματα. Το nail look θυμίζει τα τροπικά πουκάμισα με σχέδια που συνήθως βλέπουμε τους άντρες να φοράνε στις διακοπές. Σε τροπικό mood η Χέιλι μας έδειξε πώς ένα παιχνιδιάρικο pattern μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Τα floral νύχια θα είναι πάντα στη μόδα την άνοιξη και το καλοκαίρι, αλλά η εκδοχή της Μπίμπερ ταιριάζει σε όλες τις εποχές. Δε συμφωνείς; Tον τελευταίο καιρό μάλιστα, πολλά σχέδια έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και πραγματικά δεν ξέρουμε ποιο να πρωτοδιαλέξουμε. Ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν είναι το floral μανικιούρ. Τι καλύτερο για την συγκεκριμένη περίοδο, από το να διακοσμούν τα νύχια μας μερικά όμορφα σχέδια λουλουδιών.

Μικρά και μεγάλα λουλούδια, άλλα περίτεχνα αλλά και πιο απλά, όλα όμως θα σου χαρίσουν την έμπνευση που έχεις ανάγκη για το επόμενο manicure σου!

@haileybieber

grwm for a lil night out ✨

♬ fukumean - Gunna

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.