ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έχεις αϋπνίες; Αυτά είναι τα top concealers που θα σου χαρίσουν ξεκούραστο βλέμμα


Ελένη Τσούτση

9 Αυγούστου 2023

Έχεις αϋπνίες; Αυτά είναι τα top concealers που θα σου χαρίσουν ξεκούραστο βλέμμα
Instagram/@bizceizleyin
Βρες τα concealers που θα απογειώσουν το βλέμμα σου

Αν τελευταία αισθάνεσαι κουρασμένη και αυτή η κούραση αποτυπώνεται στα μάτια σου, είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε τα ωραιότερα concealers που θα φωτίσουν το θαμπό σου βλέμμα Το καλοακίρι ας είμαστε ειλικρινείς ξυπνάμε με μια extra δυσκολία. Λίγο η χαλάρωση, λίγο τα ξενύχτια, η κούραση σχηματίζεται στο πρόσωπό μας και συγκεκριμένα στο βλέμμα μας. Γι’αυτό η χρήση ενός concealer που κάνει θαύματα είναι απαραίτητη.

Αν έχεις κουραστεί να αναζητάς τις κατάλληλες φόρμουλες που θα «στρώσουν» ομοιόμορφα, η γνώμη των ειδικών σίγουρα θα σε βοηθήσει. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες, οι υγρές φόρμουλες συχνά «μοιάζουν περισσότερο με το δέρμα και τείνουν να είναι πιο εύκαμπτες».

Όσον αφορά την εφαρμογή, η makeup artist Molly R. Stern με έδρα το Λος Άντζελες συνιστά να απλώσεις μια μικρή ποσότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια που βρίσκεται πιο κοντά στη μύτη πριν το αναμίξεις προς τα έξω με ένα πινέλο ή σφουγγάρι για να διασφαλίσεις ότι το concealer απλώνεται ομοιόμορφα. Από την άλλη πλευρά, η makeup artist, Bhatty προτείνει στο «Allure» να εφαρμόζετε το concealer με τα δάχτυλά, κάτι που επιτρέπει μια πιο καλή ανάμειξη».

Βρες παρακάτω τα concealers που αξίζουν ένα πραγματικό βραβείο:

ESTÉE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE FLAWLESS WEAR CONCEALER -Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, 15 ώρες διάρκεια και άνετη αίσθηση που δεν στεγνώνει το δέρμα. Το Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer στην απόχρωση 01 Light δεν τρέχει και δεν κάνει γραμμές. Η ανάλαφρη κρεμώδης φόρμουλα του, δημιουργεί την τέλεια, αψεγάδιαστη εμφάνιση και διαρκεί όλη την ημέρα. Δεν μεταφέρεται, το χρώμα παραμένει αναλλοίωτο, με μεσαία, προσαρμόσιμη κάλυψη, που δεν λιώνει, δεν φεύγει. Προσφέρει μοναδικά λαμπερό αποτέλεσμα.

YVES SAINT LAURENT Touche Éclat High Cover Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένα υψηλής κάλυψης concealer με φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα στο εικονικό YSL στυλό. Το Touche Éclat High Cover Concealer στην απόχρωση 2 Ivory διορθώνει αμέσως τους μαύρους κύκλους. Καλύψτε τα πάντα, δείχνοντας φυσική.

ARMANI LUMINOUS SILK LIGHTWEIGHT LIQUID CONCEALER - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Το concealer πολλαπλών σημείων Luminous Silk Concealer καλύπτει και τονίζει με ακρίβεια τα σημεία με ανάλαφρο και φωτεινό αποτέλεσμα. Σχεδιασμένο για το περίγραμμα των ματιών, το Luminous Silk Concealer προσφέρει ενυδάτωση και άνεση, μειώνοντας την όψη των μαύρων κύκλων.

LAURA MERCIER FLAWLESS FUSION ULTRA LONGWEAR CONCEALER -Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

To Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer προσφέρει μεσαία έως πλήρη κάλυψη και αφήνει απίστευτα ελαφριά αίσθηση στην επιδερμίδα. Καλύπτει τις δυσχρωμίες κάτω από τα μάτια και τις ατέλειες στο πρόσωπο χωρίς να φαίνεται, καθώς γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Η πούδρα που περιέχει, διαχέει το φως, ώστε να απαλύνει τις λεπτές γραμμές δίνοντας ένα soft-focus effect. Χάρη στην τεχνολογία Fusion Technology, έχει μεγάλη διάρκεια και αντοχή στην υγρασία, τον ιδρώτα και το νερό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.