ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Έχεις αραιά φρύδια; Με αυτά τα tips θα δείχνουν πιο πυκνά


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2023

Έχεις αραιά φρύδια; Με αυτά τα tips θα δείχνουν πιο πυκνά
Instagram/ @ zeynepberdibekk
Θέλεις πιο γεμάτα και πιο καλοσχηματισμένα φρύδια; Τα παρακάτω tips είναι για σένα

Ας αρχίσουμε από την φροντίδα των φρυδιών. Το καστορέλαιο είναι το φυτικό συστατικό που μπορεί να τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα. Εκτός από αυτό όμως, μέσα από το μακιγιάζ μπορούμε να αποκτήσουμε το σχήμα που θέλουμε.

Ένα makeup trick που δοκίμασα και με βοήθησε αρκετά ήταν να τα χτενίσω προς τα πάνω και να γεμίσω, με μολύβι φρυδιών τα κενά που υπήρχαν. Δεν έμεινα μόνο στο άνω μέρος, κάλυψα σχεδόν όλη την περιοχή, καθώς και τις εσωτερικές πλευρές τις οποίες έχω βγάλει λίγο παραπάνω. Δοκίμασε και εσύ να χτενίσεις τα φρύδια σου, προς τα πάνω και να γεμίσεις τα κενά που δημιουργούνται. Με αυτό τον τρόπο τα φρύδια σου θα δείχνουν φυσικά πυκνά και μεγάλα.

Μπορείς να επιλέξεις ένα μολύβι ή σκιά έναν τόνο πιο ανοιχτό από το χρώμα των φρυδιών σου, για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις έντονο, τότε προτίμησε απόχρωση ίδια με το φυσικό σου χρώμα.

Ακόμη, μπορείς να κλειδώσεις το αποτέλεσμα με μία mascara για τα φρύδια. Πιο συγκεκριμένα, την μάσκαρα Brow Perfection της DUST+CREAM.

Jenny.Gr

Πρόκειται για μία μάσκαρα φρυδιών σε τζελ υφή κατάλληλη για τον σχηματισμό των φρυδιών. Έχει πλούσια υφή, γεμάτο χρώμα και μεγάλη διάρκεια. Στεγνώνει γρήγορα και παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για ώρες.

Είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο για να βάφει την τρίχα και να διαμορφώνει το σχήμα της, να τονίζει την ένταση και την πυκνότητα των φρυδιών, με μεγάλη διάρκεια. Είναι πολύ ανθεκτικό στην υγρασία (πχ ιδρώτας) και στην λιπαρότητα. Είναι long lasting αλλά αφαιρείται και με απλό ντεμακιγιάζ. Σταθεροποιείται άμεσα και τα φρύδια παραμένουν καλοσχηματισμένα για ώρες. Το βουρτσάκι του είναι σχεδιασμένο για εφαρμογή υψηλής ακρίβειας. Διαθέσιμο σε διάφανο, ξανθό και σκούρο καφέ.

Στην παρακάτω gallery βρίσκονται τα μολύβια φρυδιών που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το τέλειο σχήμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.