ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lip gloss: Τα 5 καλύτερα για juicy χείλη με υπέροχο λαμπερό χρώμα


Ελένη Τσούτση

28 Αυγούστου 2023

Lip gloss: Τα 5 καλύτερα για juicy χείλη με υπέροχο λαμπερό χρώμα
Instagram/ @jessicaclements
Χάρισε όγκο, χρώμα και μοναδική λάμψη στα χείλη με ένα από τα παρακάτω lip glosses

Το lip gloss είναι συνυφασμένο με τη δεκαετία των 00s και τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει δυναμικό comeback. Από τότε μέχρι σήμερα τα lip glosses έχουν εξελιχθεί με πιο ανάλαφρες υφές, χωρίς να κολλάνε. Περιέχουν μάλιστα ενυδατικά συστατικά που τα χείλη και τους χαρίζουν μία βελούδινη αίσθηση. Το καλύτερο όμως είναι ότι δημιουργούν ένα plumping εφέ κάνοντάς τα να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο πλούσια.

Τα διάφανα glosses είναι ο τέλειος τρόπος για να δώσεις λίγο χρώμα και μια πιο φρέσκια αίσθηση στην επιδερμίδα σου!

Αν βρίσκαμε ένα μικρό μειονέκτημα των lip glosses είναι ότι λόγω της υφής τους, δεν έχουν όση διάρκεια θα θέλαμε, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τα έχουμε στην τσάντα μας και να τα ανανεώνουμε όποτε χρειάζεται.

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες φόρμουλες για να δοκιμάσεις. Βρες παρακάτω τις κορυφαίες επιλογές μας:

1. NYX PROFESSIONAL MAKEUP BUTTER GLOSS - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Βελούδινα απαλό και μεταξένια λείο, απολαυστικό Butter Lip Gloss στην απόχρωση Angel Food Cake είναι γλυκό σαν μπισκότο -και κάνει τα χείλη απίστευτα λαχταριστά! Εφαρμόστε το μόνο του ή πάνω από το αγαπημένο σας κραγιόν, για κρεμώδη διάφανη προς μέτρια κάλυψη που λιώνει στα χείλη, χωρίς ποτέ να κολλάει.

2. MAC LIPGLASS - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ένα μοναδικό lip gloss που διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και δημιουργεί έντονη λάμψη, αστραφτερό αποτέλεσμα ή διακριτική γυαλάδα. Σχεδιασμένο να φορεθεί μόνο του, πάνω από το μολύβι των χειλιών ή το κραγιόν, είναι το τέλειο προϊόν για τη δημιουργία λάμψης που διαρκεί.

3. MAYBELLINE LIFTER GLOSS LIP GLOSS - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό είναι το lip gloss επόμενου επιπέδου. Η φόρμουλά του με υαλουρονικό οξύ προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση για φυσικά και πλούσια χείλη.

4. SHISEIDO CRYSTAL GELGLOSS - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Διάφανο, ενυδατικό gloss, που χαρίζει glass αποτέλεσμα και αφήνει τα χείλη να μοιάζουν υγρά και λαμπερά.

5.LAURA MERCIER LIP GLACE - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Lip Gloss για υπέροχο χρώμα στα χείλη. Χαρίζει λάμψη και κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο γεμάτα. Έχει ένα μοναδικό συνδυασμό ενυδατικών, αντιγηραντικών και αντιοξειδωτικών συστατικών που κάνει τη σύνθεσή του ακόμα πιο πολύτιμη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.