ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτά είναι τα μόνα καλλυντικά που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

4 Σεπτεμβρίου 2023

Αυτά είναι τα μόνα καλλυντικά που χρειάζεσαι αυτό το φθινόπωρο
Instagram/@ Nikki_Makeup
Φτιάξε μαζί μας το τέλειο φθινοπωρινό νεσεσέρ που θα ανανεώσει το μακιγιάζ σου

Μπορεί να πέρασε το καλοκαίρι και για μία ακόμη χρονιά, να μας φάνηκε μικρό, ωστόσο και τώρα διανύουμε μία εξίσου όμορφη εποχή. Το φθινόπωρο γίνεται πάντα η έναρξη μιας νέας καθημερινότητας. Οργανώνουμε τις ημέρες μας σύμφωνα με τις υποχρεώσεις μας και κάνουμε ένα μεγάλο restart. Ένα από αυτά είναι και η οργάνωση του νεσεσέρ με τα καλλυντικά.

Οι φετινές τάσεις μάλιστα στo μακιγιάζ θα λέγαμε ότι καλύπτουν όλα τα γούστα. Από το no-makeup makeup, μέχρι τις electric σκιές και τα burgundy χείλη η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που μας αρέσουν και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών και ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί ανάλογα με τα χαρακτηριστικά μας.

Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πλέον απαραίτητα καλλυντικά που θα δώσουν ένα fall twist στα καθημερινά σου makeup looks.

Guerlain Ombres G Eyeshadow Quad 910 Undressed Brown - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Η τετραπλή παλέτα σκιών Ombres G έχει μοναδική υφή που αποτελείται από έντονα χρώματα μακράς διάρκειας, προσφέροντας απαράμιλλο βάθος. Πραγματικοί πολύτιμοι λίθοι της φύσης, οι σκιές Ombres G στολίζουν τα μάτια με τέσσερα διαφορετικά φινιρίσματα: ένα έντονο σατινέ, ένα βαθύ ματ, ένα φωτεινό μεταλλικό και ένα λαμπερό ιριδίζον.

Sisley Les Phyto-Ombres 25 Metallic Khaki - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η εξαιρετικά πολυτελής υφή της γλιστρά στην επιδερμίδα αφήνοντας ένα ανάλαφρο πέπλο χρώματος. Η φόρμουλα τους είναι εμπλουτισμένη με συστατικά φυτικής προέλευσης που προσφέρουν απαλότητα και άνεση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των βλεφάρων.

Lancôme Hypnôse L' Absolu de Noir Mascara - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Το λάδι jojoba κάνει πιο απαλή την εφαρμογή, ενώ το acacia gum αφήνει τις βλεφαρίδες εύκαμπτες. Δημιουργήστε looks από το πρωί εώς το βράδυ με αυτή τη μάσκαρα και επιτύχετε 8 φορές τον όγκο των φυσικών βλεφαρίδων σας

Estée Lauder Pure Color Lip Pencil - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το μολύβι χειλιών εμπλουτισμένο με έλαια προσφέρει τολμηρό, ανθεκτικό, έντονο χρώμα που διαρκεί και τοποθετείται απαλά και εύκολα. Παραμένει σταθερό, για 24 ώρες, χωρίς να μεταφέρεται.

Estée Lauder Pure Color Matte Lipstick -Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Αυτό το κραγιόν που διαρκεί για ώρες, "γεμίζει" τα χείλη με εντυπωσιακό χρώμα, σχεδιασμένο να κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας.

Kiko Milano Green Me Blush 102 Soft Mauve - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Ιδανικό για να χαρίσει στα ζυγωματικά μία πινελιά χρώματος και να ενισχύσει τα χαρακτηριστικά με πινελιές φωτεινότητας και έντασης.

Estée Lauder Double Wear Radiant Concealer - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Είναι θρεπτικό χάρη στα εκχυλίσματα βοτάνων, συμπεριλαμβανομένων των Chia, Camelina και Kukui Nut Oils. Η λαμπερή του σύνθεση φωτίζει την περιοχή των ματιών καλύπτοντας παράλληλα τους μαύρους κύκλους. Καλύπτει τις κηλίδες και αποχρωματίζει την ερυθρότητα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.