ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα ρουζ του φθινοπώρου που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου


Ελένη Τσούτση

8 Σεπτεμβρίου 2023

Τα ρουζ του φθινοπώρου που αξίζει να έχεις στο νεσεσέρ σου
Instagram/@bizceizleyin
Αυτό το φθινόπωρο δώσε χρώμα στην ζωή σου με τα καλύτερα ρουζ της αγοράς 

Τα κυρίαρχα makeup trends της σεζόν θα είναι δυο το vanilla girl και το clean girl aesthetic. Ο πρωταγωνιστής μάλιστα και των δυο είναι το ρουζ. Στόχος και της φετινής σεζόν είναι να δημιουργούμε όμορφα makeup looks όχι μόνο όταν έχουμε κάποια έξοδο αλλά και καθημερινά. Για να χαρίσουμε στο δέρμα μας μια πιο φρέσκια και ζωηρή πινελιά, χρησιμοποιούμε το ρουζ, τοι οποίο θα φωτίσει τα χαρακτηριστικά μας παράλληλα θα προσφέρει μια αίσθηση υγείας και φυσικής λάμψης στην επιδερμίδα μας.

Jenny.Gr

Tα tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να κάνεις την κατάλληλη αγορά και να τα εφαρμόσεις σωστά στο πρόσωπό σου.

  • Αν πρόκειταιι να αγοράσεις ρουζ, καλό είναι να σκεφτείς ότι το πρόσωπό σου είναι μαυρισμένο ακόμη. Οπότε επενδύσετε σε αποχρώσεις που θα χαρίσουν φως την επιδερμίδα σου.
  • Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την terracotta ως ρουζ και ανάλογα με τις ανάγκες σου να ρυθμίζεις την ποσότητα.
  • Το τίναγμα του πινέλου πριν την εφαρμογή που συνήθως βλέπεις να κάνουν οι διάσημοι makeup artists δεν είναι τυχαία κίνηση. Αντίθετα είναι ο τρόπος να απομακρύνεται η περιττή ποσότητα του προϊόντος και να μην μένει πάνω στα μάγουλά σου.

Βρες παρακάτω όλες τις λαχταριστές αποχρώσεις ρουζ που αξίζει να δοκιμάσεις:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.