ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η ανατρεπτική απόχρωση ρουζ που θα φοράμε το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2023

Η ανατρεπτική απόχρωση ρουζ που θα φοράμε το φθινόπωρο
Το ρουζ έχει θέση και στα φθινοπωρινά σου μακιγιάζ και η παρακάτω απόχρωση υπόσχεται να κάνει την ανατροπή

Οι αποχρώσεις ρουζ που σου έρχονται για το φθινόπωρο είναι σίγουρα πιο σκούρες και ζεστές αλλά αυτή απόχρωση είναι η έκπληξη της σεζόν. Χαρίζει ζωντάνια και μία εκπληκτικά φυσική όψη και μπορεί να δώσει στο καθημερινό σου μακιγιάζ ένα πιο εντυπωσιακό φινίρισμα. Πρόκειται για τη μωβ απόχρωση που όσο και αν ακούγεται τολμηρή δεν είναι καθόλου καθώς μπορείς να βρεις τον ιδανικό τόνο για την επιδερμίδα σου και να ολοκληρώσεις υπέροχα το makeup look σου.

Σύμφωνα με τον makeup artist Jamie Greenberg που μίλησε στο Byrdie, το μωβ έχει τόσο ροζ όσο και μπλε τόνους σε διαφορετικές αναλογίες, ανάλογα με την απόχρωση. Αυτό κάνει το χρώμα καθολικά κολακευτικό, αλλά δημιουργεί επίσης μεγαλύτερο βάθος από τα παραδοσιακά χρώματα ρουζ.

«Ο ροζ τόνος αναδεικνύει αυτό το κοκκινισμένο βλέμμα στο δέρμα σου», εξηγεί. «Από την άλλη άκρη, το μπλε στην πραγματικότητα επηρεάζει το χρώμα των ματιών και της επιδερμίδας σου, δημιουργώντας αυτή την ωραία αντίθεση στην επιδερμίδα».

Οι makeup experts προτείνουν να εφαρμόσεις στην αρχή λίγο προϊόν και να το χτίσεις ανάλογα με το look που επιθυμείς. Αν το δέρμα σου είναι ανοιχτόχρωμο, επέλεξε ένα παιχνιδιάρικο λιλά και αν έχει σταρένια επιδερμίδα τότε ένα πιο καθαρό μωβ θα σου ταιριάξει περισσότερο.

Μέχρι τώρα το purple blush έχει συγκεντρώνει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια views στο TikTok (στην πλατφόρμα που γεννιούνται τα περισσότερα trends) και αυτό θα σε πείσει να το δοκιμάσεις και εσύ!

@imhannahcho Replying to @neha.has.hair @Fenty Beauty BROUGHT BACK THEIR PURPLE BLUSH 😭💜 THIS IS NOT A DRILL #purpleblush #fentybeauty ♬ original sound - hannah cho

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.