ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Red Alert: 5 κόκκινα κραγιόν που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

15 Σεπτεμβρίου 2023

Red Alert: 5 κόκκινα κραγιόν που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο
Instagram/@ tanyasv_
Παρακάτω θα βρεις τα ωραίοτερα κόκκινα κραγιόν να δώσεις ένταση και δυναμική στα καθημερινά σου makeup looks

H αδυναμία μας στα κόκκινα κραγιόν είναι δεδομένη αφού χαρίζουν λάμψη και ζωντάνια σε κάθε απλό ή glam μακιγιάζ. Άλλωστε θα είναι το κορυφαίο χρώμα της σεζόν και θα το βλέπεις παντού γύρω σου από φορέματα, παντελόνια, φούστες και παπούτσια. Και στην ομορφιά το κόκκινο θα έχει τη δυναμική θέση που του αξίζει.

«Το σωστό κόκκινο είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά», αναφέρει στο Allure η makeup artist, Fiona Stiles, η οποία επιμελείται το μακιγιάζ πολλών σταρς όπως των Margot Robbie, Gabrielle Union και Lily Collins. Αυτό το φθινόπωρο, μπορείς να πειραματιστείς με διαφορετικές κόκκινες αποχρώσεις για να αναδείξεις το κάθε look σου, γιατί είναι κοινό μυστικό πλέον ότι μια έντονη απόχρωση κραγιόν μπορεί να αλλάξει όλη σου τη διάθεση. Από ματ μέχρι πιο glossy τελείωμα, διάλεξε το κόκκινο κραγιόν που θα υπογράψει όλες τις εμφανίσεις σου, είτε τις πιο casual είτε τις πιο glam.

Εμείς σήμερα θα σε εμπνεύσουμε να βρεις το ωραιότερο κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και θα σε συντροφεύσει τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.