ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού: Το μεγάλο δώρο που οφείλεις να χαρίσει στον εαυτό σου


Σταυρούλα Γιαννούλη

23 Οκτωβρίου 2023

Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού: Το μεγάλο δώρο που οφείλεις να χαρίσει στον εαυτό σου
Πρόληψη, ο πιο πιστός σύμμαχος της υγείας, το δώρο της επιστήμης στον Άνθρωπο. Μέσα στη δίνη της καθημερινότητας, πολλές φορές, οι υποχρεώσεις δεν αφήνουν τον χώρο που αξίζουν οι πολύτιμες, προσωπικές μας προτεραιότητες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, απευθύνομαι σε κάθε Γυναίκα που προσπαθεί καθημερινά να ισορροπήσει σε έναν κόσμο απαιτήσεων και αλλαγών και ξεχνά να φροντίσει τον εαυτό της και να ασχοληθεί με τις ανάγκες του. Στα 30 χρόνια που προσφέρω υπηρεσίες ομορφιάς στις γυναίκες, αυτό που έμαθα και με απόλυτη βεβαιότητα θέλω να μοιραστώ, είναι ότι η αγάπη προς τον εαυτό μας, είναι η πιο καλή συνήθεια που μπορούμε να υιοθετήσουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας.


Δεν μεταφράζεται με υλικά αγαθά ή αξιώσεις. Αλλά με καθημερινές πράξεις αγάπης. Η Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, μάς υπενθυμίζει ότι κάθε Γυναίκα που αναλαμβάνει ρόλους με αγάπη και αφοσίωση, οφείλει να προσφέρει στον εαυτό της, το πολύτιμο δώρο του ελέγχου της υγείας της.

Jenny.Gr


Πριν από χρόνια, οραματίστηκα τη δημιουργία ενός θεσμού που θα προσέφερε υπηρεσίες ημιμόνιμου μακιγιάζ σε γυναίκες που τις έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να τις υποστηρίξουν οικονομικά. Σε γυναίκες-μαχήτριες της ζωής, που έχασαν τα φρύδια τους λόγω προβλημάτων υγείας και χρειάζονται το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ για να νιώσουν πιο όμορφα με την εικόνα τους.

Jenny.Gr

Στις 22 Οκτωβρίου, για πέμπτη φορά, ο θεσμός που δημιούργησε μια κοινότητα ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν χαμόγελα στις γυναίκες θα χαρίσει και πάλι δύναμη. Με αφορμή την Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Smile Woman's Day, θα προσφέρει αφιλοκερδώς Υπηρεσίες Ημιμόνιμου Μακιγιάζ, σε γυναίκες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.


Οι εθελόντριες τεχνίτριες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη διοργάνωση, στέκονται δίπλα στις γυναίκες που έχουν χάσει ένα πολύτιμο στοιχείο της ατομικής έκφρασής τους, όπως είναι τα φρύδια, και δημιουργούν για εκείνες έναν κόσμο με νέες προοπτικές. Με θάρρος, αυτοπεποίθηση και ανακούφιση. Στον κόσμο του Smile Woman's Day, καμία γυναίκα δεν είναι μόνη. Σκοπός είναι να μεταδώσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης, γιατί, τελικά, μόνο αυτή μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ, με την μεταμορφωτική του δύναμη, μπορεί να προσφέρει σε κάθε γυναίκα μια ευκαιρία να νιώσει το πολύτιμο δώρο της αλλαγής.


Κάθε γυναίκα που δίνει τον δικό της αγώνα, έχει να διανύσει μια πορεία. Θέλω να θυμάστε ότι πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σας συνοδεύσουν στην διαδρομή, ανεφοδιάζοντάς σας με χαμόγελο, δύναμη και κατανόηση! Το πιο πολύτιμο δώρο που πρέπει να χαρίζει κάθε γυναίκα στον εαυτό της είναι η Αγάπη!


Ευχαριστούμε πολύ την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για τις πολύτιμες συμβουλές της.


Stavroula Giannouli
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.stavroulagiannouli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.