ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Κόκκινο κραγιόν: Φόρεσέ το όπως οι Γαλλίδες


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

3 Νοεμβρίου 2023

Κόκκινο κραγιόν: Φόρεσέ το όπως οι Γαλλίδες
Με αυτόν τον τρόπο το κόκκινο κραγιόν δείχνει ακαταμάχητο

Η εμφάνιση των Γαλλίδων χαρακτηρίζεται από έμφυτη κομψότητα και εκλεπτυσμένη γοητεία. Εμφανίζονται απόλυτα θηλυκές και αισθησιακές σχεδόν χωρίς να το θέλουν. Δεν το επιδιώκουν, είναι κάτι που τους βγαίνει αυθόρμητα και εντελώς φυσικά. Ακριβώς αυτό είναι το στοιχείο που τις κάνει ακαταμάχητες στη φαντασία μας.

Το μακιγιάζ είναι επίσης μέρος του γαλλικού στιλ και είναι στην πραγματικότητα πολύ απλό: καθαρό δέρμα, σχεδόν χωρίς ίχνος μακιγιάζ, eyeliner, μάσκαρα και κόκκινο κραγιόν.

Το κόκκινο κραγιόν που αγαπούν οι Γαλλίδες αποτυπώνει απόλυτα τον τρόπο που προσεγγίζουν τη ζωή, αλλά και την ομορφιά…με απλότητα! Σε ένα καθημερνό μακιγιάζ, οι Γαλλίδες επιλέγουν να φορούν έναν πολύ συγκεκριμένο τύπο κόκκινου κραγιόν, που τον καθιστά κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, καθώς και ιδανικό για κάθε περίσταση. Ενώ, χωρίς υπερβολές, ταιριάζει εκπληκτικά σε όλες τις γυναίκες.

Το κόκκινο κραγιόν που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του «τέλειου» κόκκινου κραγιόν; Είναι διαφανές και έχει ματ ή ημι-ματ τελείωμα.

Ο όρος sheer υποδηλώνει ένα κραγιόν, το οποίο μόλις περάσει από τα χείλη, απελευθερώνει ένα ελαφρύ και διάφανο χρώμα. Συνήθως πρόκειται για ένα κραγιόν που η χρωστική του «χτίζεται» και μπορεί να αποκτήσει μεγαλύτερη ένταση πέρασμα με το πέρασμα. Ωστόσο, το αποτέλεσμα που προσφέρει παραμένει κομψό σε κάθε περίπτωση.

Το ματ τελείωμα είναι το άλλο μεγάλο μυστικό του τέλειου γαλλικού κραγιόν. Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια σοφιστικέ chic εμφάνιση, το κόκκινο κραγιόν που θα φορέσες πρέπει να έχει ματ ή ημι-ματ φινίρισμα.

Jenny.Gr
Instagram/@gregoryrussellhair

Το κόκκινο κραγιόν με αποτέλεσμα ρουζ

Ο συνδυασμός της διάφανης χρωματικής απόδοσης και του ματ φινιρίσματος θυμίζει αποτέλεσμα ρουζ. Τα χείλη που χρωματίζονται με αυτόν τον τρόπο φαίνονται κόκκινα σαν όμως να έχεις φάει μαύρο κεράσι και το χρώμα του φρούτου έχει χρωματίσει τα χείλη σου.

Ανακάλυψε 5 υπέροχα κόκκινα κραγιόν

Dior - Rouge Dior Mat στην απόχρωση 999 - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Lancôme - L'Absolu Rouge Intimatte στην απόχρωση 289 French Peluche - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Bobbi Brown - Luxe Lipstick στην απόχρωση Metro Red - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

MAC Cosmetics - Retro Matte Lipstick στην απόχρωση Ruby Woo - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

L'Oreal Paris - Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick στην απόχρωση A-Lister - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.