ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μάσκαρα: Η τεχνική που χαρίζει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

17 Νοεμβρίου 2023

Μάσκαρα: Η τεχνική που χαρίζει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες
IG @rosiehw
Η τεχνική των τριών δευτερολέπτων χαρίζει εντυπωσιακή εμφάνιση στις βλεφαρίδες

Υπάρχουν πολλές συμβουλές για το πώς να εφαρμόσεις με τον καλύτερο τρόπο την αγαπημένη σου μάσκαρα. Από την κλασική ζιγκ-ζαγκ εφαρμογή μέχρι το χτένισμα των βλεφαρίδων που κάποτε αποτελούσε τεχνική που ακολουθούσε πιστά και η θρυλική Audrey Hepburn.

Ωστόσο, σε όλη τη πληθώρα συμβουλών, υπάρχει και η τεχνική του κανόνα των 3 δευτερολέπτων. Αν επιθυμείς να αποκτήσεις πιο μακριές βλεφαρίδες που δημιουργούν το αποτέλεσμα των extensions ή των ψεύτικων βλεφαρίδων, τότε αυτή την τεχνική πρέπει να την δοκιμάσεις!

Πώς λειτουργεί

Για να αποκτήσεις πιο μακριές και πυκνές βλεφαρίδες, όταν εφαρμόζεις μάσκαρα πρέπει να την αφήνεις να δράσει πριν κάνεις οποιαδήποτε άλλη κίνηση για να κυρτώσεις τις βλεφαρίδες.

Έπειτα, τοποθέτησε το βουρτσάκι εμποτισμένο με προϊόν τόσο πάνω όσο και κάτω από τις πάνω βλεφαρίδες, έτσι ώστε να τις καλύψεις και από τις δύο πλευρές. Αυτή η κίνηση διαρκεί ακριβώς 3 δευτερόλεπτα και επιτρέπει στη μάσκαρα να καθίσει πάνω στις βλεφαρίδες, πριν κάνει τη χρυσή κίνηση που εξασφαλίζει μάκρος και πυκνότητα: την κλασική κίνηση ζιγκ-ζαγκ για να καλύψεις με χρώμα όλες τις βλεφαρίδες.

Μια ακόμα κίνηση που λειτουργεί για να αποκτήσεις μακριές, πυκνές και χωρίς κόμπους βλεφαρίδες είναι να επιμείνεις με το βουρτσάκι κατά μήκος της ρίζας των βλεφαρίδων. Είναι ο μοναδικός τρόπος που κυρτώνει και παράλληλα επιμηκύνει τις βλεφαρίδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.