ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Contouring: 2 κινήσεις που προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Δεκεμβρίου 2023

Contouring: 2 κινήσεις που προσθέτουν χρόνια στην εμφάνισή σου
IG @hoskelsa
Το contouring είναι μια τεχνική μακιγιάζ που ήρθε στη ζωή μας για να μείνει

Το contouring είναι μια απίστευτη τεχνική μακιγιάζ που μπορεί να σμιλεύσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου και να αφαιρέσει με μαεστρία χρόνια από την εμφάνισή σου, όταν φυσικά εφαρμόζεται σωστά.

Είτε είναι μέρος της καθημερινής σου ρουτίνας μακιγιάζ, είτε προορίζεται για ειδικές περιστάσεις, όπως το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, έχει τη δύναμη να ενισχύει τη φυσική σου ομορφιά και να σου χαρίζει μια πιο λαμπερή εμφάνιση. Ωστόσο, εάν εφαρμοστεί με ακατάλληλα προϊόντα, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και να σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη ή πιο κουρασμένη, γεγονός σίγουρα ανεπιθύμητο. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζεις ορισμένες κοινές «παγίδες».

Η χρήση Brassy-Toned Bronzers

Όταν θέλεις να τονίσεις τα ζυγωματικά σου και να κάνεις το πρόσωπό σου πιο σμιλεμένο και αδύνατο να φαίνεται πιο αδύνατο, θα ήταν καλό να αποφύγεις τα προϊόντα με μπρονζέ χρωματικούς τόνους, καθώς μπορούν να τραβήξουν ακούσια την προσοχή στις ρυτίδες και να φαίνονται αφύσικοι σε αντίθεση με τους πιο ουδέτερους ή ψυχρούς τόνους.

Jenny.Gr
IG @hoskelsa

Η παράληψη του καλού καθαρισμό των πινέλων

Ο τρόπος που εφαρμόζεις τα αγαπημένα σου προϊόντα μακιγιάζ έχει σημασία, καθώς και τα εργαλεία που χρησιμοποιείς καθημερινά. Η παράληψη του καλού και τακτικού καθαρισμού του πινέλου που χρησιμοποιείς για το contouring, μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένους πόρους και ανομοιόμορφη όψη και υφή της επιδερμίδας. Φυσικά, με τον χρόνο αυτό κάνει πιο εμφανείς τις λεπτές γραμμές και τη χαλάρωση του δέρματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.