ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lips Combo: To makeup trend που χαρίζει φυσικά juicy χείλη


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Φεβρουαρίου 2024

Lips Combo: To makeup trend που χαρίζει φυσικά juicy χείλη
IG @emrata
Αυτό είναι το μυστικό για τα σαρκώδη χείλη της Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Υπάρχουν φορές που όλες μας θα θέλαμε να έχουμε εκ φύσεως πιο ζουμερά χείλη. Αν όμως αυτό δεν συμβαίνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να καταφύγουμε σε ενέσιμες θεραπείες. Κι αυτό, μας το αποδεικνύουν ακόμα και οι πιο viral τάσεις μακιγιάζ των social media, όπως το lips combo trend.

Jenny.Gr
IG @emrata

Lips Combo

Ο συνδυασμός του κραγιόν με το μολύβι χειλιών δημιουργεί ένα αξεπέραστο ντουέτο που υπόσχεται να χαρίζει ένα juicy effect στα χείλη με διάρκεια.

@emrata @Hourglass Cosmetics lip combo on repeat: Shape & Sculpt Lip Liner in Uncover and Phantom Volumizing Glossy Balm in Haze #hourglass ♬ Pretty (Sped Up) - MEYY

Το Lips Combo ακολουθεί και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, παραθέτοντας και το δικό της tip για πιο σαρκώδη αίσθηση στα χείλη. Έτσι, λοιπόν, σε ένα TikTok video που έχει πλέον περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές, το μοντέλο αποκάλυψε τα δύο απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ της για καλοσχηματισμένα χείλη. Παράλληλα έδειξε στο κοινό της τον τρόπο με τον οποίο σχηματίζει τα χείλη της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.