ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Paris Fashion Week: O οίκος Dior παρουσίασε ένα υπέροχο beauty look


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

29 Φεβρουαρίου 2024

Paris Fashion Week: O οίκος Dior παρουσίασε ένα υπέροχο beauty look
IG @dior
Το «καυτό» - ροζ μακιγιάζ ματιών που λατρέψαμε

Πριν από την έναρξη της επίδειξης του Dior Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 στο Tuileries Garden στο Παρίσι, τα μοντέλα προετοιμάζονταν ολοταχώς στα παρασκήνια. Από τα χέρια των κομμωτών βρίσκονταν ξαφνικά στα χέρια των makeup artist ή των φωτογράφων. Το στοιχείο που ξεχώρισε ιδιαίτερα τόσο στα backstage, όσο και κατά τη διάρκεια του runway ήταν ο τρόπος που παρουσιάστηκε στο μακιγιάζ το ροζ χρώμα.

Jenny.Gr
IG @dior

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής μακιγιάζ και εικόνας του οίκου Dior, Peter Philips, επίλεξε το ροζ για να τιμήσει την άποψη του πρώην σχεδιαστή οίκων Marc Bohan για το χρώμα. (Ο Bohan, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο, και είχε επιμεληθεί το λανσάρισμα της πρώτης pret-a-porter συλλογής Miss Dior το 1967.) Αντί να εφαρμόσει την έντονη ροζ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο, ο Peter Philips την τοποθέτησε αποκλειστικά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ακαταμάχητο.

Πρόκειται για μια makeup πρόταση που είναι σχεδόν βέβαιο πως θα μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα trend της επόμενης χειμερινής σεζόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.