ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Brows on fleek: Πώς να δημιουργήσεις άψογα καλοσχηματισμένα φρύδια


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

2 Απριλίου 2024

makigiaz_frudion
IG @rosiehw
Αν τα φρύδια σου είναι λεπτά και αραιά, αυτή η τεχνική για το μακιγιάζ των φρυδιών είναι ό,τι πραγματικά χρειάζεσαι

Καθώς μεγαλώνουμε, η μείωση των επιπέδων υγρασίας της επιδερμίδας μας ενδέχεται να επηρεάσει και τα φρύδια μας, οδηγώντας σε σημαντική απώλεια τριχών. Αυτό αναπόφευκτα επηρεάζει και το σχήμα τους, επομένως αλλοιώνει ευρύτερα και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Αυτό είναι πιθανό να σε αγχώνει, ιδίως αν δεν έχεις ιδιαίτερη εξοικείωση με το μακιγιάζ των φρυδιών. Ωστόσο, ακολουθώντας μερικές αποτελεσματικές τεχνικές και με λίγη εξάσκηση μπορείς εύκολα να δημιουργήσεις ένα τέλειο και γεμάτο σχήμα στα φρύδια σου.

Χρησιμοποίησε ένα στένσιλ φρυδιών, ιδανικό για το σχήμα των φρυδιών σου

Είναι ιδιαίτερως χρήσιμο να επενδύσεις σε ένα ποιοτικό στένσιλ φρυδιών για να επιτύχεις με εύκολο τρόπο μια τέλεια εμφάνιση φρυδιών. Αυτό το tool προσφέρει ακρίβεια και συνέπεια στη διαμόρφωση των φρυδιών. Θα χρειαστείς επίσης ένα μολύβι φρυδιών σε απόχρωση που είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών σου, ώστε το αποτέλεσμα του περιγράμματος να δείχνει ομοιόμορφο.

Γέμισε τα φρύδια

Στη συνέχεια, πρέπει να γεμίσεις με ελαφριές κινήσεις τα φρύδια στο εσωτερικό τους. Επίλεξε ένα πιο σκληρό πινέλο φρυδιών για να εφαρμόσεις την πομάδα ή μια σκιά για τα φρύδια στο ίδιο χρώμα με το χρώμα του μολυβιού που θα χρησιμοποιήσεις για το περίγραμμα.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Ολοκλήρωσε μια ένα τζελ φρυδιών

Το τζελ φρυδιών είναι το τελευταίο αλλά πολύ απαραίτητο βήμα που αξίζει να ακολουθήσεις για να έχεις ένα πραγματικά άψογο φρύδι που θα παραμείνει σταθερό στη θέση του για πολλές ώρες μέσα στη μέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.