ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lash Lift vs Lash Extensions: Ποιά μέθοδο να επιλέξεις για εντυπωσιακές βλεφαρίδες, αυτό το καλοκαίρι


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

13 Ιουλίου 2024

Lash Lift vs Lash Extensions: Ποιά μέθοδο να επιλέξεις για εντυπωσιακές βλεφαρίδες, αυτό το καλοκαίρι
IG @negin_mirsalehi
Με αυτές τις μεθόδους, μπορείς να ξεχάσεις να βάλεις τη μάσκαρα στο νεσεσέρ των διακοπών σου

Όλες επιθυμούμε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες με έντονο μαύρο χρώμα που χαρίζει βάθος και ένταση στο βλέμμα. Αλλά το καλοκαίρι τα πράγματα «δυσκολεύουν» καθώς οι περισσότερες από εμάς αποφεύγουμε το μακιγιάζ, ιδίως την περίοδο των διακοπών.

Το lash lift και τα lash extensions είναι δύο μεγάλης διάρκειας μέθοδοι που αλλάζουν αισθητά την εικόνα των φυσικών βλεφαρίδων, τονώνοντας τον όγκο και το μήκος των βλεφαρίδων. Αποτελούν μια ιδανική λύση ομορφιάς για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Lash Lift vs Lash Extensions

Το lash lift και τα lash extensions είναι δύο διαφορετικές ημιμόνιμες μέθοδοι για την ενίσχυση της όψης των βλεφαρίδων. Στη μέθοδο του lash lift δεν τοποθετούνται τεχνητές τρίχες. Αντίθετα, εφαρμόζονται χημικές ουσίες στις βλεφαρίδες για να τις «ανυψώσουν» και να τις κυρτώσουν- μια τεχνική ικανή να διαρκέσει μερικές εβδομάδες.

Τα lash extensions περιλαμβάνουν την προσθήκη μεμονωμένων συνθετικών τριχών στα βλέφαρα, κάνοντας τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πλούσιες από ό, τι είναι πραγματικά. Εφαρμόζονται μεταξύ των πραγματικών βλεφαρίδων και τοποθετούνται πάνω από τις υπάρχουσες βλεφαρίδες, χρησιμοποιώντας ημιμόνιμη κόλλα. Επιπλέον, σε αυτή τη μέθοδο έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις το στιλ και την ένταση που θέλεις να έχει το τελικό αποτέλεσμα.

Αν υπάρχει κάτι κοινό που έχουν οι δύο, όμως, είναι η διάρκειά τους. Τόσο το lash lifting όσο και το lash extension διαρκούν από 4 έως και 6 εβδομάδες, ανάλογα με τις καθημερινές σου δραστηριότητες και τον τρόπο που τις φροντίζεις. Συνήθως, δεν χρειάζεται να κάνετε ιδιαίτερη συντήρηση με το lifting των βλεφαρίδων, αλλά με τα extensions, πρέπει να πλένεις και να χτενίζεις τακτικά τις τεχνητές τρίχες.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

Ποια μέθοδο να επιλέξεις

Τόσο το lash lifting όσο και τα extension βλεφαρίδων κάνουν τις βλεφαρίδες να φαίνονται πιο ογκώδεις. Αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις μεταξύ των δύο, πρέπει πρώτα να σκεφτείς ποιο είναι το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. Τo lash lift χαρίζει πιο φυσικό αποτέλεσμα, ενώ τα extensions βλεφαρίδας δημιουργούν πιο δραματική εμφάνιση. Επίσης, υπάρχει και μεγάλη διαφορά στο κόστος κάθε υπηρεσίας ομορφιάς. Τo lash lift είναι μια πιο οικονομική πρόταση σε σχέση με τα lash extensions .

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.