ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το blush blending hack που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40 ετών


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Αυγούστου 2024

Το blush blending hack που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40 ετών
IG @ginemargrethe
Ένα beauty hack για χρώμα και λάμψη, χωρίς περιορισμούς

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσει ένα εύκολο μακιγιάζ που κάνει την επιδερμίδα της να ακτινοβολεί; Το blush blending hack είναι μια απλή τεχνική ομορφιάς που λειτουργεί άψογα σε γυναίκες όλων των ηλικιών και πιστεύουμε ότι αξίζει να την δοκιμάσεις κι εσύ. Αυτή η τεχνική ανάμειξης ενός ρουζ με ένα highlighter εγγυάται λαμπερό φινίρισμα που κάνει την επιδερμίδα να δείχνει αναζωογονημένη μέσα σε λίγα λεπτά.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe


Το μυστικό; Είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός συνδυασμός δύο προϊόντων: ένα υγρό ρουζ αναμεμειγμένο με ένα υγρό highlighter, το οποίο εφαρμόζεται στα μάγουλα με ένα πινέλο ή με τα άκρα των δακτύλων μας. Η ανάμειξη του highlighter με το ρουζ εκ των προτέρων, αντί να τα εφαρμόσεουμε ξεχωριστά, εξαλείφει την πιθανότητα δημιουργίας μπαλωμάτων ή σκληρών γραμμών.

Jenny.Gr
IG @ginemargrethe


Πολλές γυναίκες τείνουν να αποφεύγουν το highlighter ή το shimmer, καθώς μπορεί να μην είναι κολακευτικό σε ένα πιο ώριμο δέρμα. Τα καλά νέα είναι ότι με αυτό το beauty hack είναι ότι τα ρουζ και τα highlighters με υγρή και κρεμώδη υφή που αναμειγνύονται εύκολα μεταξύ τους είναι εξαιρετικά «επιεική» σε οποιαδήποτε ηλικία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.