ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί περισσότερο στην παραλία


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Αυγούστου 2024

Πώς θα κάνεις το μακιγιάζ σου να διαρκεί περισσότερο στην παραλία
IG @juliesfi
Χάρισε αναλλοίωτο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες του καλοκαιριού

Πολλές γυναίκες - ίσως κι εσύ ανάμεσά τους – αγαπούν τόσο πολύ το μακιγιάζ που δεν θέλουν να πηγαίνουν χωρίς μακιγιάζ ούτε στην παραλία. Αλλά, για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, το μακιγιάζ στην παραλία είναι μια πραγματική πρόκληση λόγω της ζέστης, της υγρασίας και του θαλασσινού νερού. Εδώ, θα βρεις τα makeup tips που θα σε βοηθήσουν να νικήσεις όλους αυτούς τους παράγοντες και να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου για τις ώρες που βρίσκεσαι στην θάλασσα.

Το μακιγιάζ προσώπου

Για να διαρκέσει το μακιγιάζ παραλίας πρέπει να επιλέξεις τα σωστά προϊόντα. Θα πρέπει να επιλέξεις, για παράδειγμα, ένα ελαφρύ, αδιάβροχο foundation με αντηλιακή προστασία και αντ' αυτού να αποφύγεις αυτά που είναι πολύ βαριά καθώς θα μπορούσαν να φράξουν τους πόρους και να σε κάνουν να ιδρώνεις περισσότερο. Η πούδρα πρέπει επίσης να είναι αδιάβροχη, ιδανική για τη σταθεροποίηση και το σετάρισμα του μακιγιάζ, αλλά και την απορρόφηση του υπερβολικού σμήγματος.

Jenny.Gr
IG @juliesfi

Το μακιγιάζ ματιών

Ακόμη και τα προϊόντα για τα μάτια πρέπει να επιλέγονται προσεκτικά εάν δεν θέλεις να εξασφαλίσεις διάρκεια στο μακιγιάζ σου. Οι αδιάβροχες σκιές ματιών είναι πιο ανθεκτικές και με μεγαλύτερη αντοχή. Για ακριβή και μεγάλης διάρκειας γραμμή eyeliner μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα αδιάβροχο υγρό eyeliner. Τέλος, η αδιάβροχη μάσκαρα συγκαταλέγεται στα απολύτως απαραίτητα.

Jenny.Gr
IG @juliesfi

Το αναλλοίωτο μακιγιάζ παραλίας

Για τέλειο μακιγιάζ παραλίας, η εφαρμογή ενός primer προσώπου πριν από το foundation μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας λείας, ομοιόμορφης βάσης. Στο τέλος του make up μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα setting spray και προσπαθείς να μην αγγίζεις το πρόσωπό σου πολύ συχνά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.