ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

«Εξαφάνισε» τους μαύρους κύκλους, με το κραγιόν σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Σεπτεμβρίου 2024

«Εξαφάνισε» τους μαύρους κύκλους, με το κραγιόν σου
IG @franziskanazarenus
Ένα από τα δημοφιλή micro trends των social media είναι η κάλυψη των μαύρων κύκλων με κραγιόν

Οι μαύροι κύκλοι αποτελούν ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα στην ομορφιά και σχεδόν όλες μας αναρωτιόμαστε πώς να τους καλύψουν αποτελεσματικά. Συνήθως ένα καλό concealer μπορεί να είναι αρκετό αλλά όταν το πρόβλημα είναι πιο έντονο το concealer από μόνο του δεν αρκεί.

Ευτυχώς, στο μακιγιάζ υπάρχουν ατελείωτα tricks για να διορθώσουμε οτιδήποτε μας ενοχλεί. Επομένως, η λύση στο πρόβλημα των μαύρων κύκλων έρχεται από την αξιοποίηση του κραγιόν μας.

Jenny.Gr
IG @franziskanazarenus

Το καμουφλάρισμα των μαύρων κύκλων

Σε μια από τις τάσεις που είναι δημοφιλείς στο διαδίκτυο τον τελευταίο καιρό βλέπουμε το κραγιόν να χρησιμοποιείται ως concealer. Ξεκινάμε από μια υπόθεση: κάθε μαύρος κύκλος έχει ένα χρώμα που τον εξουδετερώνει, με βάση την έννοια των αντίθετων χρωμάτων που αλληλοεξουδετερώνονται. Οι μπλε/μωβ μαύροι κύκλοι στην πραγματικότητα εξουδετερώνονται από τα πορτοκαλί concealers, οπότε ένα κοραλί ή πορτοκαλί κραγιόν είναι τέλειο για να τους καμουφλάρουμε και να κάνουμε το βλέμμα μας να δείχνει πιο φρέσκο και φωτεινό.

Jenny.Gr
IG @franziskanazarenus

Η ιδανική σύνθεση κραγιόν

Τα πιο κατάλληλα είδη κραγιόν για να καμουφλάρουμε τους μαύρους κυκλους είναι αυτά με κρεμώδη αλλά όχι glossy υφή, δεδομένου ότι τα ματ θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ ξηρά και επομένως να δημιουργήσουν αντιαισθητικές ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Αφού επιλέξoυμε τη σωστή απόχρωση, απλώνουμε το κραγιόν την στους μαύρους κύκλους είτε απευθείας από το stick είτε με τη βοήθεια ενός μικρού πινέλου.

Μόλις καλυφθεί η σκούρα περιοχή, μπορούμε να εφαρμόσουμε το concealer μας ως συνήθως για να δώσουμε μια τέλεια απόχρωση στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Πρόκειται για ένα beauty hack που υπόσχεται 100% επιτυχία και χαρίζει ξεκούραστη και λαμπερή όψη στο βλέμμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.