ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα προϊόντα ομορφιάς που έχει στην τσάντα της η Αν Χάθαγουεϊ


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

17 Οκτωβρίου 2024

Τα προϊόντα ομορφιάς που έχει στην τσάντα της η Αν Χάθαγουεϊ
Getty Images
Σε ένα βίντεο στο TikTok, η ηθοποιός έδειξε όλα όσα έχει μέσα στην τσάντα της

Η λαμπερή Αμερικανίδα ηθοποιός, Αν Χάθαγουεϊ, είναι μια γυναίκα που θαυμάζουμε για πολλούς λόγους: από τους ρόλους της σε αγαπημένες ταινίες μέχρι το φιλανθρωπικό της έργο. Δεν παύει όμως, να είναι και μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα που τραβάει τα «φώτα» πάνω της. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσαμε παρά να «σταθούμε» και να παρακολουθήσουμε με προσοχή ένα βίντεο που ανήρτησε η ίδια στο TikTok με θέμα «What's in my bag». Άλλωστε, ποια γυναίκα που αγαπάει την ομορφιά, δεν θα ήθελε να ανακαλύψει ποια προϊόντα ομορφιάς έχει πάντα μέσα στην καθημερινή τσάντα της μια εντυπωσιακή σταρ, όπως η Αν Χάθαγουεϊ;

Είναι αλήθεια ότι όπως ακριβώς συμβαίνει σε εμάς να βάζουμε το χέρι μέσα στην τσάντα μας και να βρίσκουμε μέσα άπειρα πράγματα, το ίδιο συμβαίνει και στην Αν Χάθαγουεϊ: γυαλιά ηλίου, υγρά μαντηλάκια, αποσμητικό αλλά και προϊόντα μακιγιάζ είναι όλα αυτά τα πράγματα που κουβαλάει πάντα στην τσάντα της.

Αυτά που ξεχωρίσαμε ιδιαίτερα είναι τα προϊόντα που είναι αφιερωμένα στα μάτια, αναμφίβολα το μέρος του προσώπου της που εστιάζουμε τις περισσότερες φορές, έστω κι αν στο βίντεο τη βλέπουμε να φοράει σκούρα γυαλιά.
Εξαιρετική για όσες γυναίκες έχουν πολύ λίγο χρόνο για να κάνουν το μακιγιάζ τους και επομένως, τέλεια για να την έχουν μέσα στην τσάντα τους - όπως η Αν - η σκιά ματιών High Impact Shadow της Clinique, που αποτελείται από ένα πιο ανοιχτό κρεμ χρώμα με το οποίο χτίζει τη βάση του μακιγιάζ της. Έπειτα, προσθέτει μια πιο σκούρα σκιά για να δώσει βάθος και ένταση στο βλέμμα της.

@annehathaway

What’s in my bag? Red lipstick and a plan 💄 📝 Don’t forget to check out iamavoter.com 🇺🇸

♬ original sound - Anne Hathaway

Για να κάνει τις βλεφαρίδες της μακριές και ναδημιουργήσει καμπυλότητα, η Αν Χάθαγουεϊ χρησιμοποιεί το θρυλικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων της Shu Uemura ως αρχικό βήμα και έπειτα εφαρμόζει το Opening Act Lash Primer της Tarte , ένα primer που εφαρμόζεται πριν από τη μάσκαρα και το οποίο, εκτός από το να δίνει πάχος και δομή λειτουργεί ως θεραπεία. Η λευκή του φόρμουλα είναι στην πραγματικότητα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνη C και εκχυλίσματα ελαιολάδου. Προφανώς, δεν μπορεί να λείπει η μάσκαρα και συγκεκριμένα η Jillian Dempsey Flyk Trick. Για τα φρύδια της χρησιμοποιεί τον ορό RevitaLash Cosmetics RevitaBrow.

Η Αν Χάθαγουεϊ γνωρίζει όμως πως το σημαντικότερο step όλων είναι η περιποίηση της επιδερμίδας – ιδίως στην ευαίσθητη και εύθραυστη περιοχή των ματιών - γι’αυτό έχει στην τσάντα της τα φανταστικά eye patches της Shiseido.
Το TikTok video της Αν Χάθαγουεϊ λέγεται ότι έγινε για να παρακινήσει τους followers της να πάνε στις τις κάλπες κατά τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Όποιος κι αν είναι ο πραγματικός λόγος, εμείς στεκόμαστε στα δικά μας αγαπημένα beauty issues.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.