ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι τάσεις στα ombre hair


TSVIGKOU

2 Φεβρουαρίου 2014

Τα ombre hair, εξελίσσονται συνέχεια με νέες τάσεις και αυτή την εποχή.

Είδαμε το κλασικό πια ombre hair σκούρα βάση με ξανθές φωτεινές ανταύγειες, τώρα όμως έχουμε και νέες προτάσεις, δείτε παρακάτω:

  1. Το σκούρο ombre, με μικρή διαφορά στις ρίζες και τις ανταύγειες, για τις λιγότερο τολμηρές ή για τις γυναίκες που προτιμούν πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Θυμίζει το φυσικό ξάνοιγμα που κάνουν τα μαλλιά το καλοκαίρι. Εκπληκτικό και σίγουρα αγαπημένο.
  2. Το ombre με συνδυασμό 3 χρωμάτων που συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και ανοίγουν τονικά προς τις άκρες των μαλλιών. Ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.
  3. Το ombre με περίεργα χρώματα όπως μωβ, σιέλ, μπλε και άλλα ή το ombre του ουράνιου τόξου. Είναι λίγο άγρια, αρκετά εκκεντρικά αλλά όχι και απαγορευτικά για τις γυναίκες που τους αρέσει το εκκεντρικό στυλ.
  4. Το ombre του μπορντό ή βυσσινί σε συνδυασμό με ξανθιές ανταύγειες. Η αντίθεση αυτών των χρωμάτων είναι αρκετά μεγάλη και χτυπάει στο μάτι, δεν είναι όμως και απαγορευτικός συνδυασμός.
  5. Το ombre με διαφορά χρωμάτων στην κορυφή και στο κάτω μέρος των μαλλιών. Μια τάση που ταιριάζει σε πιο κοντό μήκος μαλλιών τουλάχιστον μέχρι του ώμους. Για να είναι καλαίσθητο το αποτέλεσμα επιλέξτε χρώματα με διαφορά 1-2 τόνων, που κάνουν μικρή αντίθεση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.