ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Σε Rock & Roll mood τα ανοιξιάτικα haircuts


22 Ιανουαρίου 2015

eab9488b3a8ec31e81a55c5291a374e7.jpg

Η νέα τάση για το κούρεμα των μαλλιών που θα επικρατήσει φέτος την άνοιξη είναι το εκκεντρικό και άκρως rock ‘’shag’’ στιλ. Το συγκεκριμένο hairstyle έχει καταβολές από την δεκαετία του ’70. Πολλοί ροκ σταρ της εποχής το είχαν υιοθετήσει , όπως ο Mick Jagger, η Joan Jett, ο Joey Ramone, η πασίγνωστη ηθοποιός Jane Fonda, κ.α.

Κάνει δυναμική εμφάνιση στις διεθνείς πασαρέλες για το 2015, με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές που τολμούν να επαναφέρουν αυτό το αντισυμβατικό look.

Η μόδα για το hairstyle της χρονιάς λέει ναι στην αμφιλεγόμενη ‘’χαίτη,’’ σε πιο μοντέρνα εκδοχή φυσικά. Αυτό το στιλ κουρέματος απαιτεί έντονο φιλάρισμα  στο πάνω μέρος του κεφαλιού και στο κάτω μέρος το μήκος παραμένει πιο μακρύ. Το μήκος του μαλλιού έχει έντονες εναλλαγές, σε αντίθεση με τους κανόνες που επικρατούσαν ως τώρα.

Το συγκεκριμένο haircut χαρίζει όγκο στα μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά. Από την άλλη δεν συνιστάται ιδιαίτερα για πολύ πλούσια μαλλιά και που έχουν τάση για φριζάρισμα. Επίσης είναι μία ωραία ιδέα για όσες γυναίκες επιθυμούν ‘’pixie’’ κούρεμα, ένα στιλ που απογειώνει όσες διαθέτουν μεγάλα μάτια και μικρή μύτη. Οι ειδικοί όμως τονίζουν ότι θέλει προσοχή αυτό το look γιατί  είναι αρκετά ανδροπρεπές και πρέπει να διατηρηθεί η αρμονία στο πρόσωπο για καλύτερο αποτέλεσμα. Αν  το σαγόνι είναι αρκετά έντονο, το κούρεμα ‘’καπελάκι’’ ιδίως δεν συνιστάται.

Οι παραπάνω τύποι κουρέματος αναδεικνύονται φυσικά και από την επιλογή των ρούχων και γενικά όλου του στιλ. Η ολοκληρωμένη εμφάνιση πραγματικά μπορεί να οδηγήσει σε ένα άκρως cool και ανατρεπτικό στιλ που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

[gallery-417655]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.