ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Eva Green το νέο πρόσωπο της L’Oréal Professionnel


4 Φεβρουαρίου 2015

EVA-GREEN-OFFICIAL-PICTURE-1καθετα.jpg

Η L’Oréal Professionnel ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η Eva Green - το κορίτσι του James Bond στο Casino Royale - είναι η νέα διεθνής πρέσβειρα της L’Oréal Professionnel. Η Anne-Laure Lecerf, International Managing Director της L’Oréal Professionnel υπογραμμίζει ότι "η Eva Green ενσαρκώνει τέλεια τις αξίες μας: παρακολουθεί στενά τις τάσεις της μόδας και εμπιστεύεται την εμπειρία των κομμωτών, τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και εκτός αυτής. Η ομορφιά, ο μοντέρνος χαρακτήρας & η προσωπική της γοητεία μπορούν να σαγηνεύσουν τον καθένα."

Η όμορφη Eva φημίζεται για την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τα γαλάζια μάτια και τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά της, τα οποία αλλάζει συχνά για τις ταινίες και το κόκκινο χαλί. Αποπνέει πάντα δυναμισμό και θηλυκότητα, είτε αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα και κυματιστά, είτε τα έχει πιασμένα σε εκλεπτυσμένα και γοητευτικά σινιόν. Είναι πολύ υπερήφανη για τα μαλλιά της και εμπιστεύεται απόλυτα τον κομμωτή της. "Όταν είσαι ηθοποιός, τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Πρέπει να έχεις πολύ καλή σχέση με τον κομμωτή σου, άλλωστε τα χτενίσματα τα δημιουργούμε μαζί. Ο κομμωτής μου χρησιμοποιεί φυσικά L’Oréal Professionnel, την κορυφαία μάρκα προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω σε αυτή τη νέα περιπέτεια", λέει.

Η Eva αποπνέει πάντα δυναμισμό και θηλυκότητα, είτε αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα και κυματιστά, είτε τα έχει πιασμένα σε εκλεπτυσμένα και γοητευτικά σινιόν. Είναι πολύ υπερήφανη για τα μαλλιά της και εμπιστεύεται απόλυτα τον κομμωτή της, που χρησιμοποιεί φυσικά L’Oréal Professionnel, την κορυφαία μάρκα προϊόντων περιποίησης μαλλιών.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.