ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το χρώμα για το επόμενο μανικιούρ


6 Απριλίου 2015

IMG_5004.jpg

Η άνοιξη έχει φτάσει και ο καιρός ζεσταίνει σιγά-σιγά. Η διάθεση όλων έχει ανέβει και ενόψει του Πάσχα όλες θέλουμε μία μίνι ανανέωση. Όταν πρόκειται για περιποίηση λοιπόν, πάντα ξεκινάω με νύχια. Θέλω πάντα να είναι καλοφτιαγμένα και γι’ αυτό κάνω συχνά μανικιούρ. Επίσης μου αρέσει να του αλλάζω χρώμα γιατί μου φτιάχνει τη διάθεση.

Ξεφυλλίζοντας το νέο, ανοιξιάτικο τεύχος του διαδικτυακού περιοδικού Hope, σταμάτησα σε μία πολύχρωμη σελίδα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Ένας τεράστιος κύβος του Rubik άλλαζε χρώματα και μας πρότεινε τις πιο παιχνιδιάρικες αποχρώσεις της σεζόν στα βερνίκια.

IMG_4983

Εδώ και μία εβδομάδα τα νύχια μου είναι μπλε. Ένα καθαρό και έντονο μπλε, που νομίζω ήρθε η ώρα να το αλλάξω! Ανάμεσα στα χρώματα του κύβου του Rubik (κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο, κίτρινο, μπλε λευκό) κατέληξα στο πράσινο και στο κίτρινο.

nail

Αμέσως μπήκα στη Funkmartnini.gr για να κλείσω ραντεβού όσο πιο σύντομα γίνεται. Πριν κλείσω το ραντεβού έκανα μία περιήγηση στο site για να δω reviews και κατέληξ. Βρήκα ραντεβού την ώρα ου ήθελα δίπλα ακριβώς στο γραφείο για την επόμενη μέρα!

IMG_5004

Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, γίνετε μέλη της Funkmartini.gr και ενημερωθείτε για όλες τις όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς που σας ενδιαφέρουν (μανικιούρ, υπηρεσίες κομμωτηρίου, massage κ.α), δείτε reviews και φυσικά κλείστε το ραντεβού σας από την άνεση του καναπέ σας όπως κάνω κι εγώ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.