ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

7+1 τρόποι για να φορέσετε το φουλάρι στα μαλλιά


13 Ιουλίου 2015

Σίγουρα υπάρχουν περισσότερα από ένα στην ντουλάπα μας. Τουλάχιστον στη δική μου έχουν μαζευτεί αρκετά, αφού πέρα από τη μανία μου να μαζεύω και να μην πετάω τα ρούχα μου έχω κάνει και επιδρομή σε ντουλάπες μαμάς και γιαγιάς. Τόσος λόγος γίνεται για τα φουλάρια ή τα μαντήλια που φέτος έχουν την τιμητική τους.

Αν και ποτέ δεν έφυγαν τελείως από το προσκήνιο τα μαντήλια αυτό το καλοκαίρι μπορούν να χρησιμεύσουν όχι μόνο για να ολοκληρώσουν το boho στιλ που τόσο αγαπάμε αλλά και να στολίσουν τα μαλλιά μας από το πρωί ως το βράδυ. Υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι – με το turban style να είναι ο δημοφιλέστερος- να φορέσει κανείς ένα φουλάρι ή ένα μαντήλι στα μαλλιά.

Ανάλογα με το προσωπικό στιλ αλλά και τα μαλλιά σας σίγουρα μπορείτε να βρείτε και να υιοθετήσετε το δικό σας τρόπο για να “ντύσετε” τα μαλλιά σας.

Α! Μην ξεχάσετε να ρίξετε ένα φουλάρι στην τσάντα παραλίας. Θα σας φανεί πολύ χρήσιμο τόσο για να κάνετε στιλάτη ηλιοθεραπεία αλλά και για να διατηρήσετε το στιλ σας και φεύγοντας.

[gallery-462718]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.