ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Nail color trend: Τα 6 πιο hot χρώματα του καλοκαιριού


24 Ιουλίου 2015

essie1.jpg

Αυτό το καλοκαίρι τα χρώματα ζωηρεύουν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά ενώ ταυτόχρονα οι απαλές και ουδέτερες αποχρώσεις αποκτούν κυρίαρχο ρόλο δίνοντας την απαραίτητη κομψότητα του θερινού στιλ. Τα πιο διάσημα catwalks λοιπόν έδωσαν τις κατευθύνσεις για τις αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν αυτό το καλοκαίρι και το μανικιούρ είναι ένα από τα καταλληλότερα πεδία για να ξεκινήσουμε το παιχνίδι των χρωμάτων.

essie1

Κομψό λευκό, δροσερό γαλάζιο και ζεστό ροδακινί είναι μόνο μερικές από τις πιο in αποχρώσεις για τα βερνίκια αυτό το καλοκαίρι και η essie έχει τις καλύτερες εκδοχές τους αλλά και τις πιο chic προτάσεις για ένα ξεχωριστό nail art που ταιριάζει απόλυτα με την διάθεση της εποχής.

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χρώματα και αν θέλετε κι εσείς να είστε μία από τις τυχερές που θα αποκτήσει όλη την essie Summer Collection (6 βερνίκια) τότε πάρτε μέρος στο Διαγωνισμό πατώντας εδώ.

[gallery-466371] Για περισσότερες ιδέες και χρώματα επισκεφθείτε τη σελίδα της essie στο Facebook.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.