ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το κλασσικό κόκκινο βερνίκι του καλοκαιριού


29 Ιουλίου 2015

herrera_bss15_0661.jpg

Παρόλο που το  καλοκαίρι τα χρώματα στα βερνίκια είναι φωτεινά ή σε παστέλ αποχρώσεις, το κλασσικό κόκκινο κατέχει πάντα μία εξέχουσα θέση στην παλέτα με τα καλοκαιρινά χρώματα. Το καθαρό κόκκινο είναι ένα από τα λίγα χρώματα που μπορούν να υποστηρίξουν οι περισσότερες γυναίκες.

Τα catwalks για αυτό το καλοκαίρι δεν το παρέλειψαν για ακόμα μία φορά. Η Carolina Herrera και ο οίκος Burberry πρότειναν το κόκκινο σε καλοκαιρινές εκδοχές, καθώς και τα πιο διάσημα brands το έχουν συμπεριλάβει στις καλοκαιρινές συλλογές τους. Αισθησιακό, παιχνιδιάρικο, θηλυκό και girly, το κόκκινο σίγουρα θα βρει έναν ξεχωριστό ρόλο, είτε το επιλέξετε για το μανικιούρ, είτε για το πεντικιούρ.

Tip: Το καλοκαίρι, επειδή το δέρμα είναι μαυρισμένο, καλό είναι πριν επιλέξετε το κόκκινο βερνίκι, να δοκιμάστε μερικές αποχρώσεις. Είναι πολύ πιθανό το κλασσικό κόκκινο που φοράτε το χειμώνα να μην δείχνει τόσο ωραίο στο ηλιοκαμένο δέρμα σας.

[gallery-467353]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.