ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κάντε τη χωρίστρα στο πλάι


20 Οκτωβρίου 2015

Τα κορίτσια στο Παρίσι ξέρουν καλά τη θα πει κομψότητα. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές από τις τάσεις που λατρεύουμε προέρχονται από αυτή τη μαγική πρωτεύουσα που τις γεννά και τις θρέφει. Γι αυτή τη σεζόν λοιπόν οι παριζιάνικοι οίκοι επανέφεραν στις πασαρέλες του το side-part hair look. Η χωρίστρα στο πλάι λοιπόν αποτελεί αυτό το χειμώνα ένα από τα πιο εύκολα και κομψά hair styles για όσες έχουν μακριά κι όχι μόνο μαλλιά. Αυτή η τάση μου αρέσει πολύ γιατί δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας για να την πετύχουμε. Αντίθετα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φροντίσουμε να είναι υγιή και λαμπερά.

Ξεχάστε για λίγο τα σεσουάρ και τα ψαλίδια μαλλιών και χτενίστε απαλά τα μαλλιά κάνοντας απλά τη χωρίστρα σας στο πλάι. Το μόνο που πρέπει να βρείτε είναι από πια πλευρά θα την άνετε έτσι ώστε να σας κολακεύει. Και μην αμελείτε να τα ενυδατώσετε! Μία μάσκα ή ένα conditioner κι ένα λαδάκι θα είναι τα όπλα σας για ένα simple & chic hairstyle!

 [gallery-499186]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.