ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα καλύτερα σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών


6 Νοεμβρίου 2015

lousimo-2.jpg

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι το λούσιμο. Επομένως, το σαμπουάν είναι πάντα πολύ σημαντικό για τα μαλλιά και για τη διατήρηση της λάμψης τους. Πολύ συχνά δεν δίνουμε την προσοχή που θα έπρεπε στην αγορά σαμπουάν. Κι όμως η συχνότητα του λουσίματος αλλά και το σωστό σαμπουάν παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Όπως ακριβώς συμβαίνει με τις κρέμες προσώπου, έτσι και με το σαμπουάν, υπάρχει το κατάλληλο για τον κάθε τύπο μαλλιών.

Η κάθε γυναίκα έχει διαφορετική ποιότητα στην τρίχα καθώς επίσης και διαφορετικές ανάγκες που προκύπτουν από τον τρόπο ζωής. Για παράδειγμα, μία γυναίκα που βάφει τα μαλλιά της έχει διαφορετικές ανάγκες από μία που διατηρεί το φυσικό της χρώμα. Το styling, οι βαφές, η καθημερινότητα και φυσικά η ποιότητα της τρίχας είναι όλα αυτά που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψη πριν καταλήξουμε στο ιδανικό σαμπουάν.

Tip: Μη ξεχάσετε να αλλάζετε συχνά το σαμπουάν σας. Δεν είναι ότι καλύτερο να χρησιμοποιείτε συνέχεια το ίδιο.

[gallery-507675]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.