ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

DIY: 2 hairstyles για τα Χριστούγεννα


14 Δεκεμβρίου 2015

BELLISSIMA-Copy.jpg

Χριστίνα Σιδοπούλου

Το καθημερινό styling των μαλλιών είναι κάτι που με τον καιρό καταστρέφει τις άκρες και παρόλα αυτά για πολλές από εμάς κρίνεται απαραίτητο. Το ίδιο συμβαίνει και στη δική μου περίπτωση καθώς τα μαλλιά μου έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό έπρεπε να βρω μία λύση που θα με γλιτώσει από τις πολλές επισκέψεις στο κομμωτήριο και συγχρόνως θα μου προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς όμως να ταλαιπωρεί την τρίχα. Η συσκευή Revolution Pro  BHD2 2000 της BELLISSIMA εκτός από τη φυσούνα και το λεπτό - κλασικό στόμιο, διαθέτει ένα επιπλέον μηχανικό στόμιο με σύστημα Αυτόματης Περιστροφής και διαθέτει Deep Drying Action τεχνολογία, η οποία στεγνώνει γρήγορα τις ρίζες προσφέροντας τους όγκο, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει τις άκρες.

To σύστημα αυτόματης περιστροφής, εκπέμπει θερμό αέρα μέσω σπειροειδούς κίνησης, ενώ ο επαγγελματικός κινητήρας με ισχύ 2000W εγγυάται την αντοχή του στο πέρασμα του χρόνου αλλά και εξαιρετική απόδοση κατά τη διάρκεια του φορμαρίσματος. 

Η χρήση του ήταν τόσο εύκολη που το μόνο που χρειάστηκα ήταν δύο βούρτσες με διαφορετικά πάχη για να δημιουργήσω ένα βραδινό hairstyle σε λιγότερο από μισή ώρα, κάτι που θα μου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο και στο γιορτινό styling, που ας το παραδεχτούμε, είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραλείψουμε καθ όλη την εορταστική περίοδο.

[gallery-525743]

Χριστίνα Θεοδωροπούλου

Τα μαλλιά μου είναι ίσια και σπάνια μπαίνω στη διαδικασία να τα χτενίσω καθώς δύσκολα μένει σταθερό ένα χτένισμα. Είναι αρκετά βαριά και γι' αυτό ακόμα και οι ανάλαφρες μπούκλες είναι δύσκολο να διατηρηθούν. Βρήκα όμως το κατάλληλο εργαλείο για να κάνω μόνη μου ανάλαφρες μπούκλες στο σπίτι και να τις έχω και την επόμενη μέρα! Το Revolution Ricci & Curl της BELLISSIMA τα κάνει όλα αντί για μένα. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να τυλίξω μία τούφα γύρω του και να πατήσω ένα κουμπί καθώς το σύστημα διπλής κατεύθυνσης της περιστροφής και γρήγορης θέρμανσης προσφέρει φορμάρισμα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Η ευκολία στη χρήση του όμως δεν ήταν ο μόνος λόγος που κατέληξα στην επιλογή του. Ο κύλινδρος έχει κεραμική επίστρωση η οποία κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα και προστατεύει την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά υγιή και λαμπερά.

Ειδικά αυτή την περίοδο που έχω ένα μακρύ καρέ, οι ανάλαφρες μπούκλες είναι το ιδανικό hairstyle των γιορτών. Την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερες! Και για του λόγου το αληθές....

[gallery-525743]

Info: http://revolution.bellissima.com/el

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.