ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ποιο χρώμα θα κυριαρχήσει στο πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ;


29 Δεκεμβρίου 2015

IMG_9181.png

Παστέλ αποχρώσεις έρχονται σε αντίθεση με σκούρα χρώματα και οι metallic υφές αναλαμβάνουν το ρόλο του πρωταγωνιστή στην παλέτα των βερνικιών του φετινού χειμώνα. Το ροζ, αθώο και girly, μετατρέπεται σε basic επιλογή, όπως έδειξε ο οίκος Chanel, την ίδια στιγμή που το gothic μαύρο απενοχοποιείται και ξεφεύγει από τα στεγανά της υπερβολής που το χαρακτήριζε τα προηγούμενα χρόνια. Τα ζεστά σκούρα χρώματα προσφέρουν πληθώρα επιλογών, με το μπορντό να συνεχίζει να κατέχει κυρίαρχη θέση. Το κυπαρισσί και το χακί συνυπάρχουν με το πετρόλ και το dark blue, ενώ τα ζεστά γήινα εξακολουθούν να κρατούν την ισορροπία, ίσως με πιο spicy πινελιές αυτήν τη φορά. Φυσικά, η λάμψη των metallics έχει μεταφερθεί και στα μπουκαλάκια των βερνικιών. Οι σκούρες, κατά κύριο λόγο, αποχρώσεις έχουν μεταλλικές υφές, ενώ το glitter και αυτόν το χειμώνα θα μετρήσει τις περισσότερες εμφανίσεις του.

Ποια απόχρωση θα κερδίσει τη μάχη των χρωμάτων στα βερνίκια φέτος; Τα ρομαντικά ανοιχτόχρωμα, τα δυναμικά σκούρα ή τα εντυπωσιακά metallics;

[gallery-536253]

Για περισσότερα χρώματα στα βερνίκια αλλά και ιδέες για το πρωτοχρονιάτικο beauty look κατεβάστε εντελώς δωρεάν σε ipad & iphone το HOPE Magazine - Winter Issue πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.