ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair idea για ένα εναλλακτικό πρωτοχρονιάτικο χτένισμα


30 Δεκεμβρίου 2015

Σε αυτό το ρεβεγιόν μπορείτε να σκεφτείτε εναλλακτικά, τουλάχιστον όσον αφορά στα μαλλιά. Ειδικά αν τα Χριστούγεννα επιλέξατε ένα πιο glam hairstyle, για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι ευκαιρία να τολμήσετε κάτι διαφορετικό. Ρίχνοντας μία ματιά σε street εμφανίσεις αλλά και στα catwalks για να εντοπίσω κάτι όμορφο για την μεγάλη μέρα που θα υποδεχθούμε το νέο έτος, παρατήρησα ότι τα τσιμπιδάκια, με τα οποία είχα εμμονή όταν ήμουν μικρή, έχουν επανέλθει!

Αυτή τη φορά όμως ο τρόπος που τα φοράμε είναι διαφορετικός και χρειάζεται λίγη από τη δική μας φαντασία. Εκτός από τον simple but chic τρόπο που όλες ξέρουμε -να κρατάνε τη φράντζα στο πλάι- τα τσιμπιδάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με το μήκος και το χρώμα των μαλλιών.

Αφού λοιπόν τα hairtrends φέτος επιτάσσουν accessorized hair, ας ξεκινήσουμε βάζοντας μερικά τσιμπιδάκια με βάση το προσωπικό μας στιλ, όπως...

[gallery-536652]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.